به گزارش ایکنا از فارس، رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش امروز، 2 مهرماه در جمع راهبران آموزشی، مدیران مستقل و مدیران مجتمع مدارس ابتدایی عشایری استان فارس با اشاره به اهمیت توجه به نیروی انسانی در آموزش و پرورش عشایری گفت: موضوع بومی گزینی در جذب نیروی انسانی عشایری بسیار اهمیت دارد و ضروری است در فرآیند ساماندهی نیروی انسانی مورد توجه قرار گیرد.
وی در خصوص پرداخت حقالزحمه آموزگاران نیز اظهار کرد: پرداخت حقالزحمه آموزگاران کلاسهای چند پایه را پیگیری خواهیم کرد.
حکیمزاده بر ضرورت توجه به آموزشها تأکید کرد و افزود: هر کلاس درس حداقل یک آموزش خارج از فضای کلاس باشد چرا که بر اساس پژوهشهای انجام شده یادگیری خارج از دیوارهای کلاس بسیار موثر است.
سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: اگر فرصتی را برای بارور شدن استعدادها و ظرفیتهای دانشآموزان عشایری فراهم نکنیم قطعا کم کاری کردهایم.
وی همچنین بر ضرورت برپایی اردو ویژه دانشآموزان عشایر تأکید کرد و گفت: تلاش میکنیم در اولین فرصت اردوی دانشآموزان عشایری را برگزار کنیم.
حکیمزاده در ادامه سخنان خود راهبران آموزشی را نماد توسعه عدالت آموزشی دانست و تأکید کرد: وزیر آموزش و پرورش دید مثبتی نسبت به راهبران آموزشی دارند و پیگیر تثبیت جایگاه راهبران هستند.
وی ادامه داد: پایش عملکرد و برنامهریزی بر اساس نتایج حاصل از پایش و بهرهمندی از ایدههای خود راهبران آموزشی در دستور کار قرار میگیرد.
انتهای پیام