کد خبر: 4238371
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
وزیر آموزش و پرورش:

باید معماری نظام تعلیم و تربیت بازطراحی شود

علیرضا کاظمی بیان کرد: باید معماری نظام تعلیم و تربیت بازطراحی و برنامه‌های درسی مدارس نیز در کنار آموزشی بودن، مهارتی شود.

به گزارش به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در جلسه ترمیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که از سوی شورای عالی آموزش و پرورش و با حضور اعضای آن برگزار شد ضمن تشریح اقدامات انجام شده در پروژه مهر بیان کرد: یکی از سخت‌ترین پروژه‌ها، بازگشایی مدارس در مهرماه است. از این رو از هم‌اکنون برای سال آینده به فکر چاپ کتاب، تأمین نیروی انسانی و مهر آینده هستیم تا با کمترین دغدغه برگزار شود. برای رفع مشکلات و چالش‌های آموزش و پرورش به صورت منطقه‌ای و نقطه‌ای ورود کردیم. 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز افزود: ۲۶ هزار نیروی خرید خدمات را ساماندهی کردیم تا بخشی از مشکلات نیروی انسانی مرتفع شود. البته اقدامات دیگری هم برای تأمین منابع انسانی مورد نیاز انجام شده است. براساس گزارش‌های ارسالی استان‌ها در خصوص پروژه مهر؛ وضعیت استان‌ها سازماندهی شده است و مشکل خاصی وجود ندارد ولی طبیعی است که در هفته‌های اول مهر، همچنان سیالیت در جابجایی نیروها وجود داشته باشد. البته بنا شده است تا هفته آخر مهر تمامی نقل و انتقالات نهایی شود و پس از آن ثبات در آموزش و پرورش برقرار می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر ارتقای جایگاه نظام تعلیم و تربیت گفت: باید در گفتار و عمل، نظام آموزش و پرورش را به اولویت اول حاکمیت تبدیل کرد تا مشکلات این حوزه برطرف شود‌. باید برای ارتقای نظام تعلیم و تربیت، نقشه راهی تعریف و تدوین کرد. شورای عالی دو مرجعیت دارد که اولی مشورتی و دومی سیاست‌گذاری است. بنا نداریم کیلومتر آموزش و پرورش را صفر کنیم. بی‌شک در این مسیر، نقشه راه سند تحول، مهم‌ترین مأموریت آموزش و پرورش است.

وی افزود: باید معماری نظام تعلیم و تربیت بازطراحی و برنامه‌های درسی مدارس نیز در کنار آموزشی بودن، مهارتی شود. موفقیت ما در گرو اجرای برنامه‌های بازطراحی شده در کف مدرسه است. ارتقای کیفیت آموزشی، توسعه عدالت و توسعه مهارت‌آموزی دانش‌آموزان از مهم‌ترین محورهای ذکر شده، هستند.

در ابتدای جلسه؛ محمود امانی طهرانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده، ارائه داد و در ادامه؛ اعضای شورای عالی آموزش و پرورش با موضوعاتی چون دانش آموزان اتباع، آسیب‌های اجتماعی، بکارگیری نیروهای بومی در آموزش و پرورش، حضور اعضای شورای عالی در مراسم بازگشایی مهر، ارتقای جایگاه شورای عالی، هوش مصنوعی و رفع نواقص طرح رتبه‌بندی مطالبی را بیان کردند.

انتهای پیام
captcha