کد خبر: 4238404
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۶

«مِهر با مُهر» در مدارس فارس اجرا شد

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس از اجرای برنامه معنوی «مِهر با مُهر» با برگزاری اولین نماز جماعت سال تحصیلی جدید در مدارس سراسر استان خبر داد.

نماز جماعت در مدارسحجت‌الاسلام والمسلمین علی سقاچی، قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از اجرای برنامه معنوی «مِهر با مُهر» با برگزاری اولین نماز جماعت سال تحصیلی جدید در مدارس سراسر استان خبر داد و گفت: در این حرکت نمادین که برای اولین بار در استان فارس اجرا شد، دانش‌آموزان سال تحصیلی جدید را با برپایی نماز جماعت آغاز کردند.

وی با بیان اینکه امسال با تمام توان سعی در برگزاری نماز جماعت در مدارس استان داریم، افزود: برنامه معنوی «مهر با مهر» جهت آمادگی معنوی دانش‌آموزان و همچنین استمرار شرکت در نماز جماعت در طول سال در مدارس برگزار شده ست.

قائم‌مقام ستاد اقامه نماز فارس با تصریح اینکه این برنامه با استقبال خوب دانش‌آموزان و همکاری مدیران مدارس استان مواجه شد، گفت: در سال تحصیلی جدید، با حضور ۱۸۰۰ مربی طرح امین و ۳۰۰ نفر از ائمه جماعت روحانی نماز جماعت در مدارس استان فارس اقامه می‌شود.

انتهای پیام
captcha