کد خبر: 4238907
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

مراسم استقبال از کاروان نمادین ورود حضرت معصومه(س) به قم برگزار شد + فیلم

مراسم استقبال از کاروان نمادین ورود حضرت معصومه(س) به قم با حضور خادمان حرم کریمه اهل بیت(ع) و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

مراسم استقبال از کاروان نمادین ورود حضرت معصومه(س) به قمبه گزارش ایکنا از قم، کاروان نمادین استقبال از حضرت معصومه(س) صبح امروز، ششم مهرماه از میدان معصومیه که محل ورود ایشان در سال ۱۷۳ قمری به قم است، با حضور اقشار مختلف مردم و خادمان حرم کریمه اهل بیت(ع) حرکت خود را آغاز کرد و پس از طی مسیر از خیابان‌های شهر وارد حرم مطهر حضرت معصومه(س) شد.

مردم قم در طول مسیر شاخه‌های گل در دست داشتند و ذکر صلوات و شعار «یا معصومه(س) به شهر ما خوش آمدی» سر دادند.

خادمان افتخاری حرم مطهر بانوی کرامت هم در حالی که با ویلچر سالمندان را حمل می‌کردند در این مراسم شرکت کردند.

برخی از حاضران نیز پرچم‌های حزب‌الله لبنان و فلسطین را در دست داشتند و یاد شهدای مظلوم جبهه مقاومت را گرامی داشتند.

برخی بانوان قمی به رسم گذشته سبزه‌هایی در هفته‌های قبل کاشته و آماده کرده بودند با خود به این مراسم تاریخی آورده بودند و سالروز ورود اخت‌الرضا(ع) به شهر قم را گرامی داشتند.

عده‌ای از اهالی منطقه امامزاده ابراهیم قم نیز در طول مسیر کاروان با برپایی ایستگاه‌های صلواتی از زائران با شیرینی و شربت پذیرایی کردند.

مداحان اهل بیت(ع) نیز در طول مسیر از بانوی بزرگ اسلام کریمه آل عبا(ع) خواندند و جمعیت نیز با آنان همراهی می‌کردند.

پس از حضور کاروان در حرم مطهر، مداحان اهل بیت(ع) در صحن امام رضا(ع) مدیحه‌سرایی کردند و سپس ضریح مطهر حضرت معصومه(س) توسط زائران با شاخه‌های گل، گلباران شد.

حضرت فاطمه معصومه(س) که برای زیارت برادر خود حضرت امام رضا(ع) از مدینه عازم خراسان بود در ۲۳ ربیع‌الاول سال ۲۰۱ هجری قمری وارد شهر قم شدند که مورد استقبال گسترده مردم این شهر و علاقه‌مندان به اهل بیت(ع) قرار گرفتند.

کریمه اهل بیت(ع) که بیمار شده بودند پس از ۱۷ روز اقامت در شهر قم دار فانی را وداع گفتند.

انتهای پیام
captcha