به گزارش ایکنا از فارس، محمد میرزایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، امروز، 22 مهرماه در یادواره ۲۳ شهید منطقه ۲ جهاد کشاورزی فارس که در سالن آمفیتئاتر آموزش و پرورش عشایر شیراز برگزار شد، گفت: شهرستانهای منطقه ۲ جهاد کشاورزی استان فارس شامل شهرستانهای شیراز، مرودشت، سپیدان، بیضا، خرامه، سروستان، کوار و زرقان است.
وی افزود: در هشت سال دوران دفاع مقدس ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر از نیروهای جهاد سازندگی و کشاورزی به جبهههای حق علیه باطل اعزام شدند که از این تعداد ۱۳۹ نفر به شهادت رسیدند، دو هزار و ۱۰۰ نفر جانباز و ۵۲ نفر هم آزاده بودند.
مدیر جهاد کشاورزی شیراز با بیان اینکه پشتیبانی از رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی از خدمات جهادگران جهاد سازندگی بوده است که در آن دوران رقم خورد، افزود: یکی از اهداف برگزاری یادواره شهدای جهادگر، تبیین و تزریق روحیه جهادی در بین کارکنان و خانواده بزرگ جهاد کشاورزی است.
میرزایی با اشاره به نقش مهم شهدای جهادگر در پیروزیهای دوران جنگ تحمیلی تصریح کرد: قشر زیادی از کارکنان جهاد کشاورزی متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ هستتد از این رو شهدای سنگرساز بیسنگر باید بیشتر به نسل جوان کارکنان جهاد کشاورزی معرفی شوند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه تقویت روحیه جهادی کارکنان در راستای انجام وظیفه ذاتی این دستگاه اجرایی که تأمین امنیت غذایی کشور است امری بدیهی و لازم است، بر ضرورت قرائت وصیتنامه شهدا تأکید کرد.
انتهای پیام
جهاد فی سبیل الله یعنی هر عملی که انسان برای خدا انجام دهد در راه خدمت به خلق الله وحتی در این راه جان خود را از دست دهد،شهید است و در نزد خداوند اجر و مزد می گیرد.
جهاد همان جنگ است وشهادت در راه دین و سرزمین و ملیت و هویت اسلامی و جهاد اصغر همین خدمات کوچکی است که برای مردم مستضعف انجام می گیرد.جهاد اکبر هم مبارزه با نفس اماره است تا وقتی زنده ای و نفس می کشی.
خدایا هیچ کی گشنه نباشه.هیچ کی سر بی شام زمین نذاره.
از ماحرکت،از خدا برکت...