کد خبر: 4248736
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
در دانشگاه علوم پزشکی لرستان

چهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت برگزار شد

چهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با حضور رئیس دانشگاه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز، ۲۷ آبان‌ماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

مریم کوشکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، چهارمین نشست ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، 27 آبان ماه، به ریاست بهرام دلفان، رئیس دانشگاه و با حضور معاون توسعه، معاون بهداشت، مدیران و کارشناسان عضو در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد.

مریم کوشکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این جلسه با تأکید بر انجام پایش‌های مشترک معاونت بهداشت، معاونت درمان و بیمه سلامت از مراکز درمان ناباروری استان، اظهار کرد: این پایش‌ها کمک می‌کند که اشکالات موجود را پیدا کنیم و در راستای رفع آن‌ها، کاهش هزینه مراجعان و... اقدامات لازم انجام شود.

وی بیان کرد: در حوزه جوانی جمعیت علاوه بر فرزندآوری و مسائل مربوط به ازدواج و طلاق، باید از مرگ افراد ۳۰ تا ۷۰ سال که اغلب به دلیل تصادفات و سوانح رانندگی و یا ابتلا به بیماری‌ها رخ می‌دهد، پیشگیری شود.

کوشکی با اشاره به لزوم تسریع ساماندهی مهدکودک ستاد دانشگاه گفت: رفع کاستی‌ها و مشکلات مربوط به مهدکودک ستاد باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از برگزاری همایش استانی نفس در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: این همایش در روزهای آینده و در راستای معرفی مراکز نفس و جلوگیری از سقط جنین، بیان اقدامات صورت گرفته در این مراکز از ابتدای راه‌اندازی تاکنون و تشویق فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

همچنین بهرام دلفان، رئیس علوم پزشکی لرستان در این جلسه با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید شروع کننده طرح‌های تبلیغاتی و ایده‌های جدید در راستای جوانی جمعیت و فرزندآوری باشند، اظهار کرد: در برخی موارد مسبب مرگ و میر جوانان، مانند پیشگیری از سوانح رانندگی و بروز بیماری‌ها نیازمند فرهنگ‌سازی و ایده‌های جدید هستیم.

وی افزود: در این راستا می‌توان با تهیه کلیپ، پوستر و... با نشان دادن شدت تصادفات و آثار و عوارض آن، در راستای پیشگیری و کاهش آن‌ها اقدام کنیم.

دلفان با تأکید بر تسریع در روند احداث خوابگاه متاهلی برای دانشجویان متاهل، اظهار کرد: احداث خوابگاه متاهلی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان باید در دستور کار قرار گیرد و اقدامات مربوط به آن هر چه سریع‌تر انجام شود.

انتهای پیام
captcha