کد خبر: 4251978
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶

مراسم چهلمین روز شهادت امام جمعه کازرون برگزار می‌شود

مراسم چهلمین روز شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صباحی، امام جمعه فقید کازرون همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در مصلی این شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صباحی، امام جمعه فقید کازرونبه گزارش ایکنا از فارس، حسین حیاتی، فرمانده سپاه کازرون، امروز، 13 آذرماه در نشست با خبرنگاران گفت: همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) مراسم سوگواری فاطمی همراه با بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهید نماز جمعه، حجت‌الاسلام محمد صباحی، امام جمعه فقید کازرون در این شهرستان برگزار خواهد شد.

وی مکان برگزاری این مراسم را مصلی نماز جمعه کازرون و زمان آن را روز پنج‌شنبه، 15 آذرماه جاری اعلام کرد و افزود: این مراسم با تجمع سوگواران فاطمی در جوار مقبره شهدای گمنام واقع در خیابان قدمگاه کازرون آغاز شده و به سمت مصلی نماز جمعه ادامه خواهد یافت.

حیاتی تصریح کرد: در تجمع پایانی این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور سخنرانی خواهد کرد و مداحان نیز به مداحی می‌پردازند.

فرمانده سپاه کازرون یادآور شد: شهید حجت‌الاسلام والمسلمین صباحی، یک بسیجی با اخلاق و همیشه در صحنه بود که یاد و خاطره این شهید والامقام همیشه در ذهن مردم شهرستان کازرون زنده خواهد بود.

حیاتی در پایان از عموم مردم متدین شهرستان کازرون برای شرکت در مراسم مذکور دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام
captcha