کد خبر: 4256019
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳

کار مردم را در ثبت احوال تسهیل کنیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نقش ثبت احوال در امورات روزمره زندگی مردم، خواستار تسهیل کار مردم در این بخش شد.

نشست ثبت احوال فارسبه گزارش ایکنا از فارس، ابراهیم عزیزی،‌‌ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی امروز، ۴ دی‌ماه در بازدید از اداره کل ثبت احوال استان فارس، آخرین اقدامات ثبت احوال در صدور شناسنامه و اوراق هویتی را بررسی کرد.

وی در حاشیه این بازدید و در جمع مدیران ثبت احوال استان فارس بر تجهیز و رسیدگی بیشتر به این سازمان تاکید کرد و گفت: همه باید تلاش کنیم با یک رویکرد حرفه‌ای و با استفاده از تکنولوژی روز، کار مردم را در ثبت احوال تسهیل کنیم که به فضل الهی این اتفاق مبارک افتاده است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر ماموریت حساس ثبت احوال، گفت: کمتر دستگاهی است که آغاز و پایان زندگی انسان در دنیا با آن ارتباط مستقیم داشته باشد.

عزیزی افزود: باز و بسته شدن پرونده زندگی انسان در دنیا با دستگاهی چون ثبت احوال گره خورده و همین مسئله نشان از اهمیت این نهاد خدمتگزار دارد.

انتهای پیام
captcha