کد خبر: 4269952
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

کاشت نهال به یاد امیرمحمد خالقی، دانشجوی فقید دانشگاه تهران

هم‌زمان با فرارسیدن هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، سرپرست دانشگاه تهران در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی، درختی به یاد دانشجوی مرحوم دانشگاه تهران، امیرمحمد خالقی نشاند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط ‌عمومی دانشگاه تهران، سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران، ۱۴ اسفندماه در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی حضور یافت و ضمن شرکت در جلسه هیئت‌ رئیسه دانشکدگان در محوطه مزرعه آموزشی، نهالی را به یاد امیرمحمد خالقی کاشت.

سرپرست دانشگاه تهران در آئین کاشت نهال که با حضور اعضای هیئت‌ رئیسه، استادان و دانشجویان این دانشکدگان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشجوی فقید دانشگاه، گفت: بسیار خوشحالم که در آئین روز درختکاری در جمع دانشجویان و استادان دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی هستم. جنگل‌ها، ریه کشور هستند و ما امروز با کاشتن یک نهال با طبیعت آشتی می‌کنیم و این پیام را می‌دهیم که مراقبت از این ریه وظیفه‌ای همگانی است تا همه بتوانند از هوای پاک برخوردار باشند.

وی در حاشیه این مراسم، از بخش‌های مختلف دانشکدگان از جمله بخش تولید مکانیزه نشاء پیوندی، کارخانه گیاهی، گلخانه هوشمند، ساختمان در حال ساخت برای گروه‌های آموزشی، دهکده فناوری‌های نوین کشاورزی و مزرعه آموزشی و تحقیقاتی، بازدید و از نزدیک با استادان و دانشجویان گفت‌وگو کرد.

حسینی در بازدید از گلخانه هوشمند با قدردانی از تلاش‌های اعضای هیئت‌ علمی و دانشجویان دانشکدگان بر اهمیت توسعه دانش‌بنیان‌ها در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی برای اشتغال دانش‌آموختگان این رشته‌ها تأکید کرد و گفت: یکی از مشکلات کشور، اشتغال دانش‌آموختگان حوزه کشاورزی است و از سوی دیگری یکی از دلایلی که کشاورزی ما دانش‌بنیان نشده است، این است که از ظرفیت علمی دانش‌آموختگان این بخش استفاده نشده است در حالی ‌که در کشورهای همسایه بیش از ۱۵ درصد شاغلان بخش کشاورزی را، دانش‌آموختگان رشته کشاورزی تشکیل می‌دهند.

وی پس از بازدید از بخش‌های مختلف دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی، گفت: آنچه که امروز در دانشکدگان شاهد بودیم گام نوینی در توسعه کشاورزی است که می‌تواند به عنوان طرح ملی در کشور مدنظر قرار بگیرد و در اشتغال دانش‌آموختگان این رشته مؤثر باشد. این یافته‌ها همچنین می‌تواند به صورت فناوری یا محصول در عرصه بین‌المللی مبادله شود.

حسینی در پایان فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی را در راستای تأمین امینت غذایی کشور برشمرد گفت: امنیت غذایی یکی از محورهای مهم برنامه هفتم توسعه و مرتبط با حوزه کشاورزی است. از این رو امیدواریم که بدنه اجرایی کشور هم از این اقدامات علمی و پژوهشی حمایت کنند.
در آئین درختکاری که با حضور جمع کثیری از دانشجویان در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد، ۲۰۰ اصله نهال صنوبر با هدف توسعه زارعت چوب و صنایع چوب در کشور کاشته شد.

انتهای پیام
captcha