به گزارش ایکنا، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه جلسه امروز، چهارشنبه 27 فروردینماه هیئت دولت درباره مذاکرات ایران و آمریکا گفت: باید در جلسه مذاکره از نظرات واقعی آنها مطلع شویم. اگر آمریکاییها با مواضع سازندهای بیایند، من امیدوار هستم که ما، مذاکره درخصوص چارچوب یک توافق محتمل را بتوانیم، شروع کنیم و اگر که نه همچنان با مواضع متناقض و متضاد باشد کار به مشکل خواهد خورد.
وی درباره اظهارات ویتکاف درباره رسیدن غنیسازی ایران به صفر درصد، گفت: در این فاصله مواضع متناقض و متضادی را شنیدیم. آقای ویتکاف چند جور صحبت کرد این مواضع واقعی پشت میز مذاکره مشخص خواهد شد.
وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه هم موضع و هم عملکرد ما مشخص است، ادامه داد: اگر مذاکرات در موضع برابر و در فضای محترمانه باشد، میتواند به پیش برود اما اگر از طریق فشار و تحمیل مواضع آنها باشد، چیزی حاصل نخواهد شد. این را هم در عمل و هم در مواضع ثابت کردیم. ما در کمال خونسردی، آرامش و بدون اینکه تحت تأثیر هیچ فشار و جریانی باشیم در مذاکرات حضور خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: آنچه مسلم است، غنیسازی ایران امر واقعی، پذیرفته شده و حقیقی است و برای اعتمادسازی نسبت به نگرانیهای احتمالی آمادگی داریم اما اصل موضوع غنیسازی قابل مذاکره نیست.
عراقچی درباره هدف سفر به روسیه نیز بیان کرد: هدف از سفر به روسیه، انتقال پیام مکتوب مقام معظم رهبری به رئیسجمهور روسیه است که انشاءالله در ملاقات آقای پوتین، ارائه خواهد شد.
انتهای پیام