کد خبر: 4277741
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۶

بیانیه دفتر آیت‌الله سیستانی به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس

دفتر آیت الله سیستانی در بیانیه‌ای به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس، به دیدار تاریخی پاپ با مرجعیت عالی دینی در نجف اشرف اشاره کرده و آورده است: دیدار تاریخی که پاپ فرانسیس را با بالاترین مقام دینی در نجف گرد هم آورد، دارای اهمیت بسیار برای تأکید طرفین بر نقش اساسی ایمان بود.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری عراق (واع)، دفتر آیت‌الله سیستانی بیانیه‌ای به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: با نهایت تأسف خبر درگذشت پاپ فرانسیس پاپ واتیکان که جایگاه معنوی رفیعی نزد بسیاری از مردم جهان داشت و مورد احترام همگان بود، دریافت کردیم.

در این بیانیه به دیدار تاریخی پاپ فرانسیس با مرجعیت عالی دینی در نجف اشرف اشاره شده و آمده است: دیدار تاریخی که پاپ فرانسیس را با بالاترین مقام دینی در نجف گرد هم آورد، دارای اهمیت بسیار برای تأکید طرفین بر نقش اساسی ایمان بود.

دفتر مرجع عالیقدر دینی بر لزوم تلاش جمعی در راه تقویت فرهنگ همزیستی مسالمت‌آمیز و پرهیز از خشونت و نفرت و تثبیت ارزش‌های الفت و همدلی میان مردم مبتنی بر اهتمام به حقوق و احترام متقابل میان پیروان ادیان و گرایش‌های فکری مختلف تأکید کرد.

دفتر آیت‌الله سیستانی اعلام کرد که مرجعیت عالی‌قدر دینی ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به مسیحیان کاتولیک، خواستار صبر برای آن‌ها و رحمت واسعه و خیر و برکت و صلح برای آنها و همه بشریت شد.

انتهای پیام
captcha