به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه امروز، ششم تیرماه تهران با دعوت نمازگزاران و خویشتن به رعایت تقوای الهی و ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و گرامیداشت یاد شهدای عالی قدر به ویژه شهدای پر افتخار تجاوز اخیر امریکا و رژیم منحوس صهیونیستی، سرداران سلحشور اسلام و تربیت یافتگان مدرسه اهل بیت و دانشمندان برخاسته از میهن و کودکان و زنان و مردان غیور و مجاهدی که جان پاک خویش را در راه دفاع از اسلام و ایران تقدیم داشتند و آرزوی علو درجات برای ارواح مطهر آنها، گفت: رویدادها و تحولات اخیر، فصل جدیدی را در تاریخ سیاسی ایران و منطقه رقم زد و نقش تعیین کننده ای در تغییر معادلات نظام بین الملل ایفا کرد.
وی ادامه داد: تاریخ ایران و حوزه جنوب غربی آسیا به دو مقطع؛ پیش از تجاوز تل آویو و واشنگتن و بعد از آن تقسیم خواهد شد. حماسه بزرگی که ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح مقتدر تحت راهبری و فرماندهی تحسین برانگیز رهبری معظم، خلق کردند، ایران، محور مقاومت و امت اسلامی را در اریکه ای از اقتدار قرار داد و رژیم صهیونیستی، متحدین غربی او را در موقعیت سیاسی و دفاعی متزلزل، بی ثبات و به شدت آسیب پذیر نشاند.
امام جمعه موقت تهران ضمن تحلیل این رویداد تاریخ ساز، گفت: در سحرگاه جمعه، 23 خردادماه در آستانه عید سعید غدیر، هواپیماها و پهپادهای فوق مدرن آمریکایی و صهیونیستی با پشتیبانی اطلاعاتی و فرماندهی عالی ترین مقامات سیاسی و نظامی امریکا، تهاجم خود را به خاک ایران آغاز کردند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد اظهار کرد: این عملیات گسترده که براساس اظهار نظر برخی از صاحب نظران صاحب نام غربی، حداقل طی دودهه برای اجرای آن برنامه ریزی کرده بودند، طبق اظهار نظر صریح نخست وزیر جنایتکار و سفاک رژیم اشغالگر، با هدف نابودی دانش، فناوری و تاسیسات هسته ای صلح آمیز کشور، رفع تهدیدات موشکی، تجزیه و تغییر حاکمیت آغاز شد.
وی تصریح کرد: به نظر می رسد پایه و اساس تهاجم به ایران، آن هم در شرایط حساس مذاکرات، اطلاعات راهبردی و محاسبات کلان استراتژیک ذیا بود که به آن اشاره می شود؛ محاسبات غلط سرویس های اطلاعاتی سیا و موساد حکایت از آن داشت که شرایط سخت و دشوار اقتصادی و معیشتی حاصل از تحریم های بلندمدت فلج کننده، گسل های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی به وجود آمده به ویژه پس از حوادث سال 1401 جامعه ایران را در معرض یک آسیب بزرگ قرار داده است و دوقطبی های شکل گرفته با ورود عامل تحریک کننده، مبدل به بحران اجتماعی می شود.
امام جمعه موقت تهران افزود: دوم، شرایط سیاسی و شاکله دستگاه اجرایی بستر مناسب برای شکل گیری دوصدایی در کشور است. با تهاجم ویرانگر به زیرساختهای نظامی و اقتصادی دوگانه حاکمیت و دولت ایجاد می شود. سوم، سال ها جنگ ادراکی برای آماج قرار گرفتن قوه شناخت، ادراک و محاسبه مردم و نخبگان و تغییر باورها و رفتارها و تصویرانگاری منفی نسبت به مسئولان ارشد کشور به ثمر نشسته است و تاب آوری مردم را پایین آورده است در این شرایط، تحمیل جنگ و افزایش فشارهای اقتصادی و گسترش ناامنی به فروپاشی اجتماعی می انجامد.
حجتالاسلام ابوترابیفرد گفت: چهارم، فرسایش قدرت محور مقاومت به دلیل تحولات سیاسی در سوریه، لبنان و غزه و شهادت پرچمداران قدرتمند ایستادگی در برابر اردوگاه غرب و رژیم اشغالگر. پنجم، بکارگیری عنصر غافلگیری در عرصه نظامی از طریق ترور فرماندهان نظامی و اخلال در سامانه پدافندی و تحمیل آسیب های جدی و ویرانگر در کوتاه ترین زمان ممکن فرماندهی و کنترل نیروهای مسلح ایران را دچار اختلال می کند و ساختار امنیت کشور مورد تهدید قرار می گیرد و ایران، این سرزمین عزیز و دوست داشتنی ما جولانگاه مزدوران بی گانه و پرنده ها و ریزپرنده ها خواهد گردید.
وی ادامه داد: در نهایت با نابودی دانش و فناوری هسته ای، آسیب قدرت موشکی کشور و گسترش ناامنی و آشوب و نابودی زیرساخت های توسعه و پیشرفت، رژیم منحوس صهیونیستی به عنوان قدرت بلامنازع نظامی با زرادخانه اتمی و فناوری پیشرفته در منطقه باقی خواهد ماند.
امام جمعه موقت تهران گفت: آنچه اشاره کردم، پایه و اساس محاسبات دشمن و خطای راهبردی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. ملت بزرگ ایران، این قهرمان نبردهای نظامی نابرابر، در این جنگ سطح جدیدی از جنگ های جهان را تجربه کرد.
حجتالاسلام ابوترابیفرد اظهار کرد: بسیاری از بمب ها و موشک هایی که عمل نکردند و مورد ارزیابی قرار گرفتند حکایت از تنوع و سطح بالای تکنولوژی بالای آنها دارد. در جنگ تکنولوژیک، قدرت نظامی و برتری تکنولوژی و فناوری زرادخانه موشکی و پهپادها و پدافند باور شکست را بر واشنگتن و تل آویو تحمیل کرد و آنان را وادار کرد در برابر نگاه جامعه جهانی پرچم سفید را بالا ببرند و تقاضای آتش بس کنند.
وی تصریح کرد: ملت ایران، این پر افتخارترین جنگ را به جلوه شکوه و عظمت ایران تبدیل کرد. آیات نورانی سوره مبارکه نصر از کلیدی ترین عوامل این پیروزی رمزگشایی می کند؛ اولا نصرت و پیروزی دستاورد توجه به خداوند متعال است «وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ». ثانیا، پیروزی بزرگ پیوند جامعه با ارزش های متعالی انسانی و ارزش های والای اخلاقی و حضور در مدرسه وحی است. این پیوند رمز قدرت، عزت و رستگاری است؛ آراستگی جامعه به عقلانیت، علم، دانش، فضائل اخلاقی و کرامت انسانی و معارف وحیانی.
امام جمعه موقت تهران افزود: این ارزش های والا را قرآن در آیات مختلف بیان می کند «يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ» یعنی «مُحَمَّدٌ رَسولُ اللَّهِ ۚ وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم»، حقیقت دین، رحمانیت و پیوندهای درون جامعه اسلامی و مقاومت در برابر دشمنان است. این حقیقت در جان، روح، رفتار و کلام و سخن ملت ایران تجلی یافت.
حجتالاسلام ابوترابیفرد گفت: حقیقت دین «تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر» است. تواصی یعنی توصیه و سفارش متقابل به حق و صبر رمز حیات، نشاط و سعادت و عزت است. تواصی به حق و صبر که ملت بزرگ ایران در این روزها، تجربه کرد، نقش محوری در تقویت همبستگی اجتماعی و مقابل با تهدیدات دشمن داشت. لذا این راه را باید تداوم ببخشید.
وی ادامه داد: برادران و خواهران عزیز باید دست یکدیگر را محکم بفشارید و یکدیگر را با ادب، اخلاق، تواضع، فروتنی و احترام به کرامت زنان و مردان به پاکدامنی، اخلاق و دین داری و حضور در میدان توصیه کنید. زنجیره تواصی عمومی به حق و صبر یعنی پایداری به حق ایران را به کل منسجم تبدیل کرد.
امام جمعه موقت تهران در پایان خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران، گفت: در این دوره عینیت عالی ترین سطح از وحدت ملی و پیوند مستحکم ملت، حاکمیت و سرزمین تجربه شد و این راه را باید با قدرت تدوام بخشید و به یاری خداوند در خطبه های آینده در اطراف آن سخن خواهم گفت و در رمزگشایی علت اساسی وقوع این رویداد در خطبه دوم مطالبی بیان می کنم.
بنابراین گزارش، حجتالاسلام و المسلمین ابوترابیفرد در خطبه دوم نماز جمعه تهران ضمن توصیه خود و دیگران به رعایت تقوای الهی، گفت: در آستانه هفتم تیرماه، روز قوه قضائیه و شهادت مظلومانه شهید آیت الله بهشتی و 72 تن از بهترین فرزندان ایران عاشورایی هستیم که محضر شما بزرگواران تبریک و تسلیت دارم. با بزرگداشت یاد، نام و راه آنها امیدوارم ریاست قوه قضائیه با کوله باری از دانش و تجارب انباشته شده در حوزه قضا با همکاری قضات عالم و متعهد و کارکنان خادم و صالح، با گام های بلند در راه اصلاح ساختار نظام قضایی در راستای بسط عدالت قدم بردارند. بدون تردید این ملت پیروز و جامعه پرنشاط و امیدوار به آینده با عدالت قوام پیدا می کند.
وی ضمن تشکر ویژه از مواضع شفاف مرجع معظم حضرت آیت الله سیستانی و دیگر مراجع عظام تقلید، افزود: علما، اندیشمندان و نخبگان جهان اسلام از پاکستان، اندونزی، مالزی تا عراق و مصر متمدن و پیشتاز در عرصه مبارزه با رژیم صهیونیستی تا الازهر، همه و همه با قامت بلند در کنار ملت ایران ایستادند.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: لازم می دانم از دو مجلس عراق و پاکستان که با تصمیم قاطع ایستادگی خود را در کنار ملت ایران اعلام داشتند، تشکر کنم. همچنین از رسانه ملی به عنوان صدای رسای ملت ایران، خبرنگاران، روزنامهنگاران و کنشگران رسانه ای و فعالان فضای مجازی تقدیر و تشکر ویژه دارم. از سردمداران حوزه هنر، ورزش و ادب و چهره های محبوب نزد جامعه جوان ایران که هر کدام با سخن، کلام و اعلام موضع و اقدام خود پیوندشان را با ایران و اسلام فریاد زدند، تشکر دارم.
حجتالاسلام ابوترابیفرد اظهار کرد: از مجلس شورای اسلامی، این نماد مردمسالاری بابت دو اقدام سازنده و امیدبخش تشکر دارم؛ اولا، در روز چهارم تهاجم دشمن در ساعت و زمان مقرر و مصوب جلسه رای اعتماد به وزیر عالم و هوشمند اقتصاد برگزار شد و با اوجی از صلابت و اقتدار در کنار ملت ایران، شجاعت و اقتدار نهاد تقنینی را به نمایش گذاشتند. ثانیا با مصوبه اخیر راه را برای افزایش اقتدار ملی، هموار کردند. تعلیق همکاری سازمان انرژی اتمی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی تا تضمین کامل تأسیسات هسته ای کشور، کاری بزرگ و تحسین برانگیز است.
وی، هویت نهادهای بین المللی را از دست داده دانست و گفت: این ملل جهان هستند که باید از هویت خودپاسداری کنند. نهایتا از دولت محترم، وزارتخانههای مهم نفت، صمت و جهادکشاورزی که در کنار ملت ایران در روزهای سخت ایستادند و توطئه های دشمن را خنثی کردند، تقدیر و تشکر دارم.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگر از خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تقدیر و تشکر از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که نقش مهمی در تجهیز نیروهای مسلح داشت، برای دستگاه دیپلماسی کشور و وزیر خارجه عالم و پرتلاش آن، آرزوی موفقیت و پیروزی کرد.
حجتالاسلام ابوترابیفرد گفت: آمریکا و غرب یکبار دیگر با تمام توان و قدرت سیاسی، نظامی و رسانه ای رویاروی ایران اسلامی برای ساخت خاورمیانه جدید قرار گرفتند. اعلام آتش بس یکطرفه از سوی آمریکا و رژیم اشغالگر، آن هم بعد از حملات تمام کننده ایران به العدید، مرکز فرماندهی نظامی آمریکا در منطقه و به تل آویو و حیفا و نقطه نقطه سرزمینهای اشغالی به معنای شکست آنها در تحمیل نظم جدید بر ایران با تهاجم نظامی بود.
وی با تأکید بر اینکه این رویداد بزرگ و تاریخی سطح بازیگری ایران و محور مقاومت را در منطقه و نظام بین الملل به طور چشمگیری ارتقا بخشید، ادامه داد: ایران در جنگ با دو قدرت هسته ای که یکی از آنها آمریکا بود، اراده خود را بر آنها تحمیل کرد. دوبار پایگاه های آمریکا در جهان مورد حمله موشکی قرار گرفته است که هر دو بار توسط ایران مقتدر انجام شده و سامان یافته است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه این پیروزی جایگاه ایران را در نظام بین الملل به طور استثنایی متحول ساخت، گفت: وزیر جنگ سابق کابینه نتانیاهو با دردناک و تلخ خواندن پایان جنگ تاکید کرد «ایران به جای تسلیم شدن بی قید و شرط (یعنی مطالبه رئیس جمهور احمق آمریکا) وارد مذاکرات سخت و طاقت فرسا می شود در حالی که بر اصول و مواضع خود استوار است».
حجتالاسلام ابوترابیفرد با تأکید بر اینکه در این رویداد بزرگ و تاریخ ساز منبع اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران برای همه جهان آشکار و برجسته گردید، اظهار کرد: مردم سرافراز ایران، منبع قدرت ایران هستند؛ قدرتی بی نظیر و تحول آفرین. ملت ایران بار دیگر ثابت کردند که بر قله استقلال ایستاده اند و پرچم پرافتخار ایران را به اهتزاز درآورده اند.
وی تصریح کرد: آحاد ملت عزیز جلوه های بی سابقه، درخشان و ماندگار از همبستگی اجتماعی را فراتر از دوران جنگ هشت ساله تحمیلی به نمایش گذاشتند و در کنار حاکمیت یعنی جمهوری اسلامی ایران، مقتدرانه ایستادند. مسئله و سؤال اصلی که جان مایه عرایض حقیر است؛ شناخت عوامل کلیدی و محوری آفرینش و خلق این انسجام بی نظیر اجتماعی است. چرا این انسجام بی نظیر شکل گرفت؟ چرا موشک های هوشمند آمریکا و رژیم اشغالگر با اراده پولادین ملت بزرگ ایران روبرو گردید؟ چرا خاطره تلخ 28 مردادماه در ایران تکرار نشد؟ چرا حمله برق آسای امریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در بامداد جمعه 23 خردادماه دقیقا در سالروز حمله رژیم صهیونیستی به مصر در سال 1346 که مصر را وادار به تسلیم کرد، در ایران تکرار نشد؟ چرا ترور و شهادت رئیس کل ستاد نیروهای مسلح و رئیس قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و فرمانده کل سپاه پاسداران و فرمانده بلند آوازه نیروی هوافضای سپاه پاسداران در عرض دو ساعت قدرت نظامی راهبردی ایران را حتی دچار اختلال نکرد؟
امام جمعه موقت تهران افزود: این سرمایه عظیم دستاورد اعتماد ملت کهن، با فرهنگ و متمدن ایران به حاکمیت بود. ملت ایران با تمام وجود به این احساس و درک متعالی دست یافت که حاکمیت می تواند از آنها حفاظت کند و با مدیریت درست، جنگ را پیش ببرد و به نتیجه برساند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد گفت: اعتماد به کارآمدی و توانمندی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قدرت نیروهای مسلح کشور، این سرمایه اجتماعی را خلق کرد. این قدرت چگونه بدست آمده و تولید شده است؟ قدرت هرگز به سهولت بدست نمی آید. دستیابی به قدرت در رقابت با جهان مدرن و پیشرفته با بالاترین فناوری و دانش بسیار سخت است. شما باید با قدرت های بزرگ علمی و فناوری جهان رقابت کنید و این کار سختی است.
وی ادامه داد: ملت با اعتماد به خدای بزرگ و قدرت تهاجمی و دفاعی مدرن و تکنولوژی پیشرفته نیروهای مسلح، احساس اقتدار و عزت و ایستادن در میدان کرد. این قدرت را فقاهت و عدالت خلق کرده است. این قدرت را رهبری معظم و فرماندهی هوشمند نیروهای مسلح خلق کرده است. همانطور که حضرت علی (ع) می فرماید «چشم و دل شخص خردمند است که پایان کار را می نگرد و فراز و نشیب های دور را رصد می کند». باید بر دستان اقتدار آفرین او بوسه زد. باید در برابر این اندیشه سترگ، تواضع و ادب داشت. اندیشه بالنده ای که در برابر تهدیدها، تحریم ها و فشارها استوار ایستاد. آن هنگام که تنها بود ایستاد. آن هنگام که شما بودید ایستاد. ایستاد و شما و ملت ایران ایستاد و کشور ایران را به قدرت اول بازدارنده منطقه و قدرت مؤثر در معادلات بین المللی تبدیل کرد.
امام جمعه موقت تهران در پایان خطبه دوم نماز جمعه این هفته تهران، گفت: رهبر حکیم انقلاب مسیر اقتدار این انقلاب را در ارکان جمهوری و نظام و رشد دانش و فناوری و تحکیم ارزشهای انقلابی و اسلامی تفسیر کرد. پروردگارا سایه بلندپایه ایشان را تا ظهور امام عصر(عج) مستدام بدار.
انتهای پیام