کد خبر: 4319549
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲

جوایز بخش معارفی مسابقات سراسری معارفی اعلام شد

رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه قم گفت: مراسم اختتامیه چهل‌وهشتمین دوره مسابقات معارفی قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه شانزدهم آذر در قم برگزار می‌شود؛ مسابقاتی که ۲۰ میلیارد ریال جایزه برای نفرات برگزیده آن تخصیص یافته است.

جوایز بخش معارفی مسابقات سراسری معارفی اعلام شد

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، سیدمحمد صالح‌نژاد، رئیس امور قرآنی اوقاف استان قم در گفت‌وگویی اظهار کرد: شش نفر از شرکت‌کنندگان این دوره از استان قم هستند.

وی افزود: افتتاحیه چهل و هشتمین دوره مسابقات دوشنبه دهم آذرماه ساعت ۹ صبح در سالن همایش‌های حرم مطهر امامزاده سیدعلی(ع) برگزار می‌شود و اختتامیه نیز در همان مکان و همان ساعت، شانزدهم آذرماه، است.

رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به فرآیند اعلام برگزیدگان گفت: تعداد نهایی برگزیدگان بستگی مستقیم به رقابت شرکت‌کنندگان دارد، اما طبق دستورالعمل اولیه، برای هر بخش یعنی قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، پنج نفر پیش‌بینی شده است؛ البته ممکن است در مواردی به دلیل رقابت نزدیک، این تعداد افزایش یابد.

وی درباره جوایز افزود: جوایز نقدی بدون تأخیر به حساب برگزیدگان واریز می‌شود و سقف مجموع جوایز برای نفرات اول هر بخش، امسال به دو میلیارد تومان می‌رسد که یک حمایت جدی از نخبگان معارفی به شمار می‌آید.

صالح‌نژاد به اعلام اسامی اعضای هیئت داوران پرداخت و گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی رضایی‌اصفهانی، رئیس هیئت داوران، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجعفر موسوی‌زاده، ناظر عالی مسابقات، عباس سلیمی و سیده‌معصومه طباطبایی، داوران بخش مهارت ارائه مطلب، حجج اسلام محمدحسین رفیعی، کیومرث بهزادیان و سیدمصطفی حسینی‌نیشابوری، داوران بخش بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب و عبدالهادی فقهی‌زاده، داوران رشته معارف قرآن کریم بخش ملی، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد کرمی و بخشعلی قنبری، داوران رشته معارف نهج‌البلاغه، حجج اسلام محمدصادق کفیل و مهدی معتمدی، داوران رشته معارف صحیفه سجادیه هستند.

رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به نقش برنامه‌های جانبی مسابقات گفت: در ایام برگزاری، ۶۰ مسجد در نقاط مختلف قم میزبان محافل انس با قرآن خواهند بود. گروه‌های قرآنی نوجوان که سال گذشته در محضر رهبر معظم انقلاب اجرا کرده و بسیار مورد تشویق قرار گرفته بودند، امسال نیز اجرا‌هایی خواهند داشت که فضای برنامه را بسیار جذاب می‌کند.

وی افزود: در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم مسابقات را برای مردم جذاب‌تر کنیم. سال‌های اول حضور مردم کم‌رنگ بود، اما سال گذشته در مراسم اختتامیه دو هزار نفر شرکت کردند که حتی سالن ظرفیت نداشت و برنامه به صحن بقعه متبرکه امامزاده سیدعلی(ع) منتقل شد. امسال هم اگر جمعیت از ظرفیت سالن بیشتر شود، مکان جایگزین پیش‌بینی کرده‌ایم.

صالح‌نژاد با اشاره به دعوت از مدیران ادارات قرآنی استان‌های مختلف بیان کرد: هدف این است که با مشاهده مستقیم این الگو، بتوانیم روند مسابقات سال‌های آینده را ارتقا دهیم و زمینه رشد گروه‌های معارفی در سراسر کشور را فراهم کنیم.

رئیس امور قرآنی اوقاف استان قم با بیان اینکه تجلیل از نیرو‌های جوان و تازه‌وارد عرصه معارف یکی از برنامه‌های مهم اختتامیه است، گفت: سال گذشته این روند را آغاز کردیم و امسال نیز جمع قابل توجهی از جوانان فعال در این حوزه تقدیر خواهند شد تا این چرخه انگیزه‌بخشی استمرار پیدا کند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha