کد خبر: 4328158
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۴

بیانیه شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان در محکومیت اقدامات اغتشاشگران

شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان در رابطه با حوادث چند روز اخیر و محکومیت اقدامات اغتشاشگران بیانیه‌ای صادر کرد.

شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان در رابطه با حوادث چند روز اخیر و محکومیت اقدامات اغتشاشگران بیانیه‌ای صادر کرد. 

در این بیانیه آمده است: عوامل و دسایس صهیونیستی و تروریست‌های نفوذی با دست‌آویز و بهانه قرار دادن اعتراضات اقتصادی مردم از فرصت استفاده نموده و با جهت‌دهی و به آشوب کشاندن و توهین به مقدسات و اماکن متبرکه سعی دارند که تمامیت ارضی ایران اسلامی و برادری، وحدت ملی بین ادیان و اقوام مختلف این کشور را هدف گرفته و موجب بر هم زدن امنیت این کشور و جامعه شوند.

در این بیانیه اضافه شده است: با تقدیر و تشکر خالصانه از زحمات حافظان امنیت و ضمن محکوم نمودن این دسیسه‌ها، ‌مراتب تشکر و قدردانی را به مقام معظم رهبری حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای، ‌ریاست محترم جمهور، مسئولین محترم نظام ابراز نموده، ‌از درگاه خداوند یکتا امنیت پایدار ایران اسلامی را مسئلت می‌نماییم.

یادآور می‌شود، خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان در مناسبت‌های مختلف دینی و ملی پیام و بیانیه‌ صادر می‌نماید.

بیانیه شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان در محکومیت اقدامات اغتشاشگران

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha