حجت الاسلام ابراهیم یعقوبیان در راهپیمایی اعتراضآمیز مردم آمل علیه اغتشاشگران و آشوبگران گفت: دشمن بداند که قطعاً صف معترضان با آشوبگران و اغتشاشگران جداست.
به گزارش ایکنا از مازندران، حجتالاسلام ابراهیم یعقوبیان، امام جمعه آمل، دوشنبه، ۲۲ دیماه در مراسم راهپیمایی اعتراضآمیز مردم این شهرستان علیه اغتشاشگران و آشوبگران گفت: دشمن بداند که قطعاً صف معترضان با آشوبگران و اغتشاشگران جداست.
وی با بیان اینکه صف معترضانی که حرفهایی مبنی بر گرانی و فشارهای شدید اقتصادی برای شنیدن دارند را از آشوبگران جدا میدانیم، افزود: البته برخی فریبخوردگان معترض نیز در این جمع هستند از فرزندان خودمان بوده و حرفی دارند که باید مسئولان حرف معترضان را بشنوند و چارهاندیشی کنند.
امام جمعه آمل با بیان اینکه دشمنان در ادامه حرکت تیمور لنگ هستند، اظهار کرد: این سرزمین زمانی از سوی تیمور لنگ مورد هجوم قرار گرفت که هیچ چیز از این فرد برجای نگذاشتند و بساطش در این مملکت برچیده شد؛ ترامپ قمارباز که قصد دستدرازی به این سرزمین را دارد بداند راه به جایی نخواهد برد.
وی بیان کرد: دشمنان این مملکت بدانند که این کشور جای آنها نیست، در اتفاقات گذشته افراد زیادی را موساد و سازمانهای جاسوسی آمریکایی و اسرائیلی پرورش دادند که به جان مردم ایران بیفتند و این مهم بر کسی پوشیده نیست و این افراد هر روز در هر شهری با تجمع قصد خرابکاری و آشوب دارند و شعارهای آنها را حتی خودشان باور ندارند و با پول وارد میدان شدند.
یعقوبیان اب اشاره به اینکه ایران مملکت امن است که مردم پای نظام و مملکت اسلامی ایستادهاند، گفت: دشمنان کمتر از آن چیزی هستند که دست به تجزیه ایران بزنند زیرا ایران همیشه ایران بود و همیشه ایران میماند.
انتهای پیام