کد خبر: 4328573
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹

سی‌امین مرحله طرح «مهر درمان» در ۵ شهرستان فارس اجرا شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای سی‌امین مرحله طرح «مهر درمان» در شهرستان‌های بوانات، زرین‌دشت، فراشبند، قائمیه و کوار و ارائه بیش از یک هزار و 100 خدمت تخصصی درمانی در قالب این طرح خبر داد.

امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، امین نیاکان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز چهارشنبه، 24 دی‌ماه در نشست این معاونت گفت: سی‌امین مرحله طرح «مهر درمان» با هدف ارائه خدمات درمانی تخصصی و فوق‌تخصصی، با حضور جمعی از پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در رشته‌های مختلف پزشکی، به‌صورت همزمان در شهرستان‌های بوانات، زرین‌دشت، فراشبند، قائمیه و کوار اجرا شد.

وی تصریح کرد: طرح «مهر درمان»، یکی از این طرح‌های شاخص است که با هدف رفع محرومیت و پوشش درمانی اقشار آسیب‌پذیر و همچنین تسهیل دسترسی همگان به خدمات تخصصی درمانی، از ابتدای راه‌اندازی تاکنون، نتایج درخشانی را به ارمغان آورده است.

نیاکان افزود: تیم‌های تخصصی پزشکی در قالب طرح مهر درمان به شهرستان‌های بوانات، زرین دشت، فراشبند، قائمیه و کوار اعزام شدند و در مجموع، 727 ویزیت تخصصی انجام و بیش از یک هزار و 100 خدمت درمانی تخصصی به مردم این مناطق ارائه شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز تأکید کرد: ارائه این خدمات تخصصی که در حالت عادی ممکن است نیازمند مراجعه بیماران به مرکز استان باشد، با تعرفه دولتی و در بالاترین سطح کیفی در شهرستان محل سکونت بیماران صورت می‌گیرد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha