کد خبر: 4333376
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
سیده‌معصومه دستغیب:

حوزه بانوان فراتر از شعار است

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور زنان با اشاره به اقدامات این حوزه گفت: حوزه امور بانوان یک حوزه شعاری نیست، بلکه براساس شرح وظایف مشخص، موضوعات و برنامه‌ها را به‌صورت جدی پیگیری می‌کند.

سیده معصومه دستغیب، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور زنانبه گزارش ایکنا از فارس، سیده‌معصومه دستغیب، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور زنان، امروز دوشنبه، 20 بهمن‌ماه در اجلاسیه مشاوران، کارشناسان و رابطان امور بانوان ادارات آموزش و پرورش فارس که در باشگاه فرهنگیان شماره یک شیراز برگزار شد، گفت: این همایش یک‌روزه با هدف هماهنگی و همفکری برای اجرای برنامه‌های آموزش و پرورش برگزار شده است.

وی با بیان اینکه مسئولیت دبیرخانه جوانی جمعیت به امور بانوان اداره‌کل آموزش و پرورش فارس واگذار شده و شرح وظایف مشخصی نیز در این زمینه تدوین شده است، تصریح کرد: حوزه امور بانوان یک حوزه شعاری نیست، بلکه براساس شرح وظایف مشخص، موضوعات و برنامه‌ها را به‌صورت جدی پیگیری می‌کند.

دستغیب با اشاره به اهمیت آموزه‌های دینی گفت: آموزه‌های دینی همواره در زندگی ما تأثیرگذار بوده‌اند و استفاده از این منابع ارزشمند در حوزه کاری می‌تواند راهگشا باشد. باید از اشاعه افکار منفی پرهیز کرده و بر تقویت نقاط مثبت، به‌ویژه آموزه‌های اخلاقی، تمرکز کنیم.

مشاور مدیرکل آموزش و پرورش فارس در امور زنان افزود: تکرار شکرگزاری در زندگی می‌تواند این آموزه دینی را به سبک زندگی تبدیل کند و برای داشتن افکار مثبت نیز باید به آموزه‌های دینی متوسل شویم.

دستغیب در پایان گفت: زمانی که مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه در هم تنیده می‌شوند، مسائل زنان نیز افزایش می‌یابد؛ از این‌رو لازم است با ارائه راهکارهای مناسب، در مسیر اصلاح این مشکلات گام برداریم.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha