به گزارش ایکنا از مازندران، شورای هیئات مذهبی مازندران در محکومیت حملات رژیم اسرائیل به سرکردگی آمریکا به جمهوری اسلامی ایران بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
بسم الله القاسم الجبارین
با اندوهی فراوان و خشم، جنایات اخیر رژیم غاصب اسرائیل و ارباب قماربازش آمریکای جنایتکار علیه کودکان بیگناه در مدارس را محکوم میکنیم. این اقدام شنیع و غیر انسانی، نقض آشکار حقوق بشر و جنایتی علیه انسانیت است. آمریکا و رژیم اسرائیل با این عمل، فرصتهای صلح و مذاکره را از بین برده و با نیات شوم خود، به دنبال ایجاد ناآرامی و بیثباتی در منطقه است.
ملت ایران، با وحدت، همبستگی و همدلی در کنار حاکمیت، با حفظ روحیه اقتدار، عزت و شهادتطلبی که برگرفته از مکتب سرخ حسینی است، هرگز تن به ذلت نخواهد داد. نیروهای مسلح ایران، با اتکا به رهنمودهای حکیمانه فرماندهی کل قوا و هدایتهای رهبر فرزانه انقلاب، با تمام توان و هوشمندی، برای نابودی کامل رژیم غاصب اسرائیل کوشا خواهند بود.
ما هیئتها و تشکلهای دینی استان علویان مازندران، آمادگی خود را در تمامی عرصههای مورد نیاز دفاعی اعلام میداریم و با اطمینان، طلوع صبح پیروزی نزدیک است. ما فرزندان خمینی (ره) با اطاعت از منویات امام خامنهای، تا پای جان از نظام، انقلاب و دستاوردهای جمهوری اسلامی دفاع و انشاءلله پرچم پیروزی را به دستان ولی فقیه زمان به صاحب اصلی پرچم امام زمان عج خواهیم سپرد.
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسرائیل
ایام عزت مستدام