کد خبر: 4340807
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷

ایستادگی و مقاومت مردم، پشتوانه اصلی نظام و دولت است

استاندار قم با تأکید بر نقش حیاتی حضور و ایستادگی مردم در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان، گفت: این پویایی و همراهی مردمی، قوی‌ترین پشتوانه برای نظام و دولت در عرصه‌های مختلف محسوب می‌شود.

ایستادگی و مقاومت مردم، پشتوانه اصلی نظام و دولت استبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام جو، استاندار قم در برنامه زنده تلویزیونی «ایستاده‌ایم» از شبکه استانی نور، با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد آشوب و ناامنی گفت: این توطئه‌ها همواره با حضور و خیزش مردم خنثی شده است. 

استاندار قم این موفقیت‌ها را از برکات نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: پشتوانه این نظام مردم هستند که با حضور خود در صحنه، روحیه نیروهای نظامی و امنیتی را تقویت کرده و دشمن را در رسیدن به اهدافش ناکام گذاشته‌اند. 

بهنام‌جو در بخشی دیگر از گفت وگوی خود ضمن تأکید بر لزوم رعایت نظم و انضباط عمومی، از مردم خواستند تا در چهارشنبه آخر سال، مراعات سلامت و امنیت مردم و توجه به شرایط عزای عمومی را در نظر بگیرند.

وی ذخیره ارزاق و مایحتاج عمومی در استان را اطمینان بخش عنوان کرد و گفت: هیچ نگرانی در خصوص تامین کالاها و مایحتاج مردم وجود ندارد و وضعیت انبارها و ذخایر مطلوب است.

استاندار قم همچنین به آمادگی نیروهای نظامی، امنیتی و پدافندی کشور اشاره کرده و ادامه داد: طی برگزاری مانور پرتویی در سال گذشته، هیچ نگرانی در خصوص آسیب‌دیدگی احتمالی مردم از تشعشعات هسته‌ای وجود ندارد.

بهنام‌جو تاکید کرد: دولتمردان همواره حفظ سلامت و امنیت مردم را در اولویت قرار می‌دهند و در این راستا جلسات مستمر در استان در حال برگزاری است.

در زمینه کمک به کشورهای دیگر، بهنام جو به نقش ایران در دفاع از کشورهایی مانند عراق و سوریه در برابر داعش اشاره کرده و این اقدامات را در راستای دفاع از امنیت و ثبات منطقه و مقابله با تروریسم دانست. 

در پایان، استاندار قم به موضوع دیپلماسی نظام اشاره کرده و بیان کرد: ایران همواره پای میز مذاکره حاضر شده تا نشان دهد اهل جنگ نیست و به دنبال راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز است، اما در عین حال از مواضع برحق خود دفاع خواهد کرد.

 

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha