کد خبر: 4343006
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۷

سیلاب جان 3 نفر را در فیروزآباد گرفت

فرماندار فیروزآباد با اشاره به وقوع سیلاب در شب گذشته، ششم فروردین در این شهرستان از فوت سه نفر در این شهرستان و همچنین ریزش کوه در 3 محور مواصلاتی خبر داد که البته امروز این مسیرها باز شده‌اند.

ریزش کوه در فیروزآبادمحمدرضا ابراهیمی، فرماندار فیروزآباد در گفت‌وگو با ایکنا از فارس با اشاره به وقوع سیلاب در شب گذشته، ششم فروردین در این شهرستان از فوت سه نفر در این شهرستان و همچنین ریزش کوه در سه محور مواصلاتی خبر داد و گفت: روز گذشته، ششم فروردین بارش‌ها شدت بیشتری در شهرستان فیروزآباد گرفت و علی‌رغم اینکه هشدار قرمز هواشناسی صادر شده و هشدارهای لازم برای پرهیز از عبور در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها شده بود، اما سه نفر بر اثر سیلاب در این شهرستان جان خود را از دست دادند.

وی افزود: در روستای سرگر بخش مرکزی فیروزآباد یک زن و مرد با پراید بار در حال عبور بودند که جلوتر از روستا، آب جمع شده بود و خودرو این‌ها در آب گیر کرد و هنگامی که می‌خواستند خودرو را نجات دهند، شدت آب افزایش پیدا کرد و این دو را با خود برد. یک نفر هم قصد کمک به این زن و مرد داشت که آب او را هم برد و اکنون جنازه‌های آن‌ها پیدا شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه سیلاب به زیرساخت‌های شهرستان اعم از برق و آب و گاز آسیب وارد نکرد، گفت: اما ریزش کوه در محورهای فیروزآباد ـ کوار، فیروزآباد ـ فراشبند و فیروزآباد ـ جم شب گذشته داشتیم که همگی با همت راهداری باز شدند و اکنون تردد برقرار است.

فرماندار فیروزآباد در عین حال از آبگیری خوب دو سد بزرگ این شهرستان خبر داد و گفت: اکنون در سد تنگاب 10 میلیون متر مکعب و هایقر قریب 14 میلیون متر مکعب آب جمع شده است.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha