کد خبر: 4345997
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵

فعالیت مستمر ۱۱۶ پروژه عمرانی طی شرایط جنگی در تبریز

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز، درباره وضعیت پروژه‌های عمرانی گفت: ۱۱۶ پروژه عمرانی در طول جنگ فعال بود و ۵۰ پروژه بزرگ مقیاس نیز به فعالیت خود ادامه دادند.

فتح الهی، معاون شهردار تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، سیاوش فتح اللهی، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز، امروز، 23 فروردین‌ماه در جلسه شورای اسلامی شهر، در تشریح اقدامات مدیریت شهری در جنگ تحمیلی سوم گفت: با آغاز جنگ رمضان، شهرداری تبریز اقدامات گسترده‌ای برای آمادگی و پاسخگویی در شرایط بحران انجام داده است. 

وی با بیان اینکه با آغاز جنگ، جلسه ستاد بحران به سرعت برگزار و تقسیم وظایف میان واحدهای مختلف انجام شد، افزود: اقدامات پدافند غیرعامل نیز از همان روزهای ابتدایی پیگیری شد و بازدیدهای میدانی برای ارزیابی وضعیت آماده‌باش شهرداری صورت گرفت.

فتح‌اللهی با اشاره به عملکرد سازمان آتش‌نشانی در طول این مدت گفت: این سازمان با ۲۳ ایستگاه، ۵۷ مأموریت ویژه جنگ را انجام داد و در مجموع سال گذشته ۷۴۰۰ مأموریت ثبت شد. این عملکرد نشان‌دهنده آمادگی بالای نیروهای شهری برای شرایط اضطراری است.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز در خصوص امکانات شهری نیز تصریح کرد: شهرداری تبریز ظرفیت بالایی در ماشین‌آلات سنگین دارد که این تجهیزات در اختیار ستاد بحران استان قرار گرفت. حدود ۲۰ سالن برای اسکان اضطراری مردم آماده شد و برخی اماکن نیز در اختیار نهادهای مرتبط قرار گرفت.

به گفته وی همچنین بلوک جدیدی با ظرفیت دو هزار نفر برای شهدای جنگ رمضان ایجاد شد و سردخانه سیار در وادی رحمت تجهیز گردید. اتوبوس‌ها نیز آماده و در اختیار سازمان‌های مورد نیاز قرار گرفتند.

فتح‌اللهی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به به اقدامات فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز یادآور شد: کاروان‌های خودرویی، نصب جایگاه‌ها، استقرار موکب‌ها و ویزیت رایگان سلامت برگزار شد. شهرداری در هشت مرحله تشییع شهدای جنگ رمضان مشارکت داشت و ۲۰ دیدار با خانواده‌های شهدا انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مترو و خطوط بی‌آرتی نیز تا پایان فروردین‌ماه برای شهروندان رایگان اعلام شد و ۱۲۸ خانوار در هتل‌ها و آپارتمان‌ها اسکان داده شدند.

معاون شهردار تبریز درباره وضعیت پروژه‌های عمرانی نیز گفت: ۱۱۶ پروژه عمرانی در طول جنگ فعال بود و ۵۰ پروژه بزرگ مقیاس نیز به فعالیت خود ادامه دادند.

انتهای پیام
captcha