کد خبر: 4347386
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۲

مشارکت ۷۷۷ میلیارد تومانی خیرین در توسعه زیرساخت‌های سلامت فارس

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس اعلام کرد که خیرین سلامت در استان فارس طی یک سال گذشته با انعقاد ۲۰۵ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۷۷۷ میلیارد تومان، نقشی بی‌بدیل در ارتقای شاخص‌های درمانی و حمایتی این استان ایفا کرده‌اند.

علی اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارسبه گزارش ایکنا از فارس، علی اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس امروز یکشنبه 30 فروردین در نشست این مجممع با اشاره به رویکرد هدفمند این مجمع در نیازسنجی دقیق حوزه سلامت، اظهار کرد: خیرین همواره با بهره‌گیری از مشاوره کارشناسان این مجمع در شیراز و شهرستان‌ها، از اولویت‌های درمانی استان مطلع می‌شوند تا نیات خیرخواهانه آن‌ها در مسیر پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم و بهبود بسترهای سلامت هدایت شود.

وی با تشریح جزئیات فعالیت‌های یک‌ساله خیرین، افزود: در سالی که گذشت، اهدای ۴۲ ملک، اجرای ۹۲ پروژه عمرانی، تأمین ۳۷ مورد تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای و اهدای چهار دستگاه آمبولانس در کنار ۳۰ مورد اقدام پشتیبانی، بخشی از میراث ماندگار خیرین در عرصه سلامت استان بوده است.

حمایت مالی از 3000 بیمار نیازمند و نخبگان دانشگاهی

رامجردی با بیان اینکه خیرین سلامت در استان فارس طی یک سال گذشته با انعقاد ۲۰۵ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۷۷۷ میلیارد تومان، نقشی بی‌بدیل در ارتقای شاخص‌های درمانی و حمایتی این استان ایفا کرده‌اند، گفت: علاوه بر زیرساخت‌های فیزیکی، بیش از 3000 بیمار نیازمند از طریق اهدای وام قرض‌الحسنه، کمک‌های بلاعوض و معرفی به مراکز درمانی تحت حمایت قرار گرفتند. همچنین با صرف اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان، امکان ۱۲ هزار نفر-شب اسکان برای همراهان بیماران فراهم شد.

وی همچنین از نگاه ویژه خیرین و اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز به حوزه آموزش خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته، صندوق حمایت از دانشجویان با اعتباری معادل ۵ میلیارد تومان، به ۱۲۲ نفر از دانشجویان مستعد و نیازمند، وام قرض‌الحسنه اهدا کرد تا دغدغه‌های معیشتی مانع از رشد علمی نخبگان نشود.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با اشاره به فعال‌سازی کمیته تحقیقات و پژوهش، بر ضرورت ورود خیرین به حوزه پیشگیری تأکید کرد و افزود: مجمع خیرین توانسته است هماهنگی موثری میان خیریه‌های بزرگی همچون بنیاد نمازی، اوتیسم، امدادگران عاشورا، طب متعالی و موسسه مادر و کودک غدیر ایجاد کند تا از طریق هم‌افزایی، سرعت و کیفیت خدمات‌رسانی به جامعه هدف افزایش یابد.

وی در ادامه، بهره‌برداری از اقامتگاه‌های همراه بیمار «سعدی» و «ناهید» و پیشرفت فیزیکی مطلوب بیمارستان حضرت رسول اعظم(ص) را از دستاوردهای مهم سال گذشته برشمرد.

رامجردی در ادامه به تشریح برنامه‌های پیش‌رو پرداخت و بیان کرد: تکمیل پروژه‌های راهبردی از جمله بیمارستان سرطان جنوب، بیمارستان حضرت رسول اعظم(ص)، درمانگاه‌های چمران و محرری و همچنین توسعه خدمات تحقیقاتی و پژوهشی، در صدر اولویت‌های مجمع قرار دارد. 

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس ادامه داد: همچنین ساماندهی اسناد املاک اهدایی و تقویت صندوق‌های حمایتی برای بیماران و دانشجویان از دیگر برنامه‌های جدی ما در سال جاری خواهد بود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha