کد خبر: 4347834
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۱
مدرس دانشگاه فرهنگیان فارس بیان کرد

دهه کرامت؛ فرصتی برای تقویت اقتدار ملی و نشاط اجتماعی

لیلی رشیدی معتقد است که تجمعات گسترده مردمی و همایش‌های دخترانه در دهه کرامت، نمایشِ «اقتدار نرم» ملتی است که پس از حماسه ایستادگی در نبرد رمضان، اکنون با نشاط و انسجام درونی، پیروزی معنوی خود را تثبیت می‌کند.

لیلی رشیدی، پیشکسوت قرآنی و مدرس دروس معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان فارسجامعه ایران که روزهایی سرنوشت‌ساز از ایستادگی در برابر تجاوزات دشمن را پشت سر گذاشته و با تکیه بر توان داخلی، اقتدار خود را به جهانیان دیکته کرده است، اکنون در آستانه فصل جدیدی از پایداری قرار دارد. در این میان، برگزاری پرشور جشن‌های دهه کرامت و حضور آگاهانه نسل جوان در صحنه، نشانگر بازسازی سریع و هوشمندانه قوای روانی و اجتماعی کشور است.

لیلی رشیدی، پیشکسوت قرآنی و مدرس دروس معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان فارس، در گفت‌وگو با ایکنا از فارس به واکاوی نقش این تجمعات در تحکیم پایه‌های اقتدار ملی پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

جشن‌های مردمی؛ امتداد خطِ ایستادگی ملی

رشیدی با بیان اینکه نشاط امروز جامعه ثمره رشادت‌های دیروز در جبهه‌هاست، اظهار کرد: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه دهه کرامت، پیام روشنی از اقتدار خلل‌ناپذیر ماست. دشمن تصور می‌کرد با تهاجم و فشار می‌تواند پیوند میان مردم و شعائر دینی را سست کند، اما این شور و شعور نشان داد که ایستادگی ملی ما ریشه در باورهایی دارد که با هیچ تکانه‌ای به لرزه نمی‌افتد.

وی افزود: این جشن‌ها در واقع مانور همبستگی است. وقتی مردم با آرامش و شکوه در میادین شهر گرد هم می‌آیند، نشان‌دهنده امنیت پایداری است که در سایه اقتدار نیروهای مسلح و ایستادگی آحاد ملت حاصل شده است.

تجمعات دخترانه؛ تربیت نسلِ مقتدر و بصیر

این مدرس دانشگاه با اشاره به نقش راهبردی دختران در تثبیت پیروزی‌های معنوی کشور تصریح کرد: دختران ما در تجمعات دهه کرامت، تصویری مقتدر از زن مسلمان ایرانی را به نمایش می‌گذارند. این گردهمایی‌ها فراتر از یک آیین سالانه، بستری برای کادرسازی در مسیر ایستادگی ملی است. نسلی که در اوج تلاطم‌ها، با هویت و صلابت در صحنه می‌ماند، همان نسلی است که آینده مقتدر ایران را تضمین خواهد کرد.

رشیدی تأکید کرد: الگوی حضرت معصومه(س) به‌عنوان نماد ولایت‌پذیری و بصیرت، دقیقاً همان مؤلفه‌ای است که جامعه امروز ما برای تداوم مسیر اقتدار به آن نیاز دارد.

تقویت جبهه داخلی در برابر جنگ روانی

این پیشکسوت قرآنی در تحلیل ابعاد اجتماعی این مناسک گفت: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، اکنون به‌دنبال القای یأس در جبهه داخلی است. تجمعات شبانه و جشن‌های محله‌محور، سد مستحکمی در برابر این جنگ روانی ایجاد کرده است. این حضور معنادار، نشان‌دهنده تاب‌آوری راهبردی ملتی است که میان حماسه نبرد و نشاط زندگی، پیوندی ناگسستنی برقرار کرده است.

رسالت دانشگاه فرهنگیان در تبیین مؤلفه‌های قدرت

مدرس معارف اسلامی دانشگاه فرهنگیان فارس در پایان بیان کرد: ما در سنگر تعلیم و تربیت، بر این باوریم که کرامت و اقتدار دو روی یک سکه‌اند. دهه کرامت فرصتی است تا به نسل جدید بیاموزیم که صلح و عزت امروز، محصول ایستادگی است. تلاش ما این است که معلمان آینده، سفیران این نگاه اقتدارآفرین باشند و نشاط برآمده از پایداری را در کالبد جامعه تزریق کنند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha