کد خبر: 4348974
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۴
حجت جوانمردی:

یک پنجم تولیدات کشور توسط اصناف انجام می‌شود

رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس با تأکید بر نقش بی‌بدیل این تشکل در اقتصاد ملی گفت: با توجه به سهم ۲۰ درصدی اصناف در تولید کشور، انتظار می‌رود مدیران اجرایی و نمایندگان مجلس، فرآیندهای تصمیم‌سازی مربوط به این حوزه را با مشارکت و همفکری نمایندگان صنفی پیش ببرند.

نشست اتاق اصناف با اداره کل کار و تعاون فارس، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، حجت جوانمردی، رئیس اتاق اصناف مرکز فارس، امروز، هفتم اردیبهشت‌ماه در نشست مشترک با مدیران اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس که با حضور اعضای هیئت رئیسه و رؤسای اتحادیه‌های صنفی شیراز برگزار شد، اظهار کرد: یک پنجم تولیدات کشور توسط اصناف به انجام می‌رسد و انتظار ما از مدیران و نمایندگان در مجلس شورای اسلامی این است که تصمیمات مربوط به اصناف را با حضور نمایندگان اصناف اتخاذ کنند.

وی در تبیین اولویت‌های تعاملی میان اتاق اصناف و دستگاه‌های دولتی افزود: اتاق اصناف مرکز استان در راستای ارتقای سطح همکاری‌ها، آمادگی کامل خود را برای عضویت در کانون کارفرمایان اعلام می‌دارد؛ همچنین بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت کارشناسان و متخصصان صنفی در ترکیب هیئت‌های حل اختلاف اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان بازوان مشورتی در حل چالش‌های کارگری و کارفرمایی تأکید ویژه‌ای داریم.

در بخش دیگری از این نشست، پیمان فرهادی، مدیریت روابط کار اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس، ضمن تبیین تعاملات سازنده موجود، اتاق اصناف مرکز استان و اتحادیه‌های صنفی شیراز را از شرکای راهبردی این اداره‌کل در مسیر صیانت از اشتغال برشمرد و بیان کرد: حفظ هر واحد شغلی، گامی عملی و تأثیرگذار در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه است.

یادآور می‌شود، در پایان این جلسه و در راستای تحقق تعاملات مذکور، احکام نمایندگان کارفرمایان صنفی جهت فعالیت در هیئت‌های حل اختلاف اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس به منتخبان اعطا شد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha