به گزارش ایکنا، در این بیانیه بر اجرای اقدامات لازم به منظور حمایت از پیروان مذهب شیعه تأکید شد تا الگویی برای همه تشکلهای سوری بوده و ثبات این کشور حفظ شود.
این بیانیه میافزاید: شورای عالی اسلامی شیعیان این اقدام مجرمانه و بزدلانه در حق یکی از اعضای هیئت علمای مذهب اسلامی شیعی سوریه را محکوم و بر تلاش برای حفظ وحدت ملت سوریه و ثبات این کشور با همه گروههای آن تأکید دارد.
این شورا تأکید کرد: ما سرعت عمل وزارت کشور سوریه و تأکید این وزارتخانه بر اینکه این جنایت در چارچوب هدف قراردادن نمادهای دینی و اجتماعی، فتنهافکنی و ضربهزدن به ثبات اجتماعی قرار میگیرد و بدون محاکمه نخواهد ماند، میستاییم.
در ادامه بیانیه بر کشف پشت پرده این جنایت شنیع، اجرای اشد مجازات در حق عاملان آن، اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت از شیعیان و ایجاد ثبات و وحدت در سوریه تأکید شد.
شورای عالی شیعیان لبنان در پایان از خداوند متعال رحمت واسعه و بهشت برین برای عالم جلیل القدر سید المنصور را خواستار شد.
شبکه «الاخباریه» سوریه روز گذشته با اشاره به ترور خطیب مرقد حضرت زینب(س) بر اثر انفجار نارنجک یا بمبی در داخل خودرو اعلام کرد: نیروهای امنیتی بلافاصله منطقه را محاصره و تحقیقات گستردهای را برای شناسایی عاملان احتمالی و کشف جزئیات دقیق حادثه آغاز کردند.
این ترور در حالی صورت میگیرد که منطقه زینبیه پیش از این نیز هدف طرحهای تروریستی بوده است از جمله در ژانویه ۲۰۲۵ که وزارت کشور سوریه از خنثیسازی عملیات داعش برای انفجار در داخل حرم خبر داده بود.
انتهای پیام