کد خبر: 4354274
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷
مسعود زارعی:

چهره واقعی دشمنان در جنگ‌ها و تهدیدات آشکار شده است

عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه دشمنان هیچ‌گاه دست از دشمنی بر نمی‌دارد، سخنان ترامپ را در دفاع مقدس سوم یادآور شد و تأکید کرد: چهره واقعی دشمنان در جنگ‌ها و تهدیدات آشکار شده است.

مسعود زارعی، عضو شورای شهر شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، مسعود زارعی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز، امروز، چهارم خردادماه در مراسم آغاز عملیات اجرایی معراج شهدای شیراز در آرامستان بهشت احمدی با تأکید بر جایگاه والای شهدا در هویت ملی و دینی کشور اظهار کرد: نام شهدا انسان را زنده و باطراوت می‌کند.

وی تصریح کرد: دشمنان این ملت هیچ‌گاه دست از دشمنی برنمی‌دارند. چهره واقعی آنان در جنگ‌ها و تهدیدها آشکار شده است؛ همان‌هایی که آشکارا گفته‌اند به‌دنبال نابودی ما هستند و می‌خواهند کشور را به عصر حجر بازگردانند، بنابراین این سخنان تصادفی نیست؛ آن‌ها موجودیت خود را در حذف این تفکر چه در بُعد ملی و چه مذهبی می‌بینند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: در طول ۴۷ سال گذشته همین مسیر دشمنی ادامه داشته و امروز نیز همه پرده‌ها کنار رفته است.

زارعی بیان کرد: وعده‌های صادق نیز به ما گفته‌اند که خرمشهرها در پیش است؛ بنابراین تقویت زیرساخت‌ها در حوزه شهدا اقدامی بسیار ارزشمند و ضروری است.

عضو شورای شهر شیراز در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در آرامستان شیراز گفت: کاری که در این مجموعه انجام شده، انصافاً در سطح کشور و حتی در سطح جهانی قابل توجه است.

زارعی تصریح کرد: مدیران سال‌ها برای ایجاد آرامستانی با این تراز و استاندارد اندیشه کرده‌اند و این زیرساخت ارزشمند شایسته تقدیر است.

وی با قدردانی از اقدامات مدیریت شهری گفت: این اقدام در کنار سایر پروژه‌های زیرساختی دوره اخیر، جلوه‌ای از نهضت خدمت‌رسانی شهرداری است. یکی از ابعاد مهم خدمات شهری، توجه به همین زیرساخت‌هاست.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز همچنین از تلاش‌های سردار کوشکی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس یاد کرد و افزود: از ایشان که از ابتدا با جدیت و پیگیری مستمر باعث شد این حرکت به نتیجه برسد، صمیمانه تقدیر می‌کنیم.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha