کد خبر: 4354346
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۲
حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی:

سنگ بنای پیروزی انقلاب اسلامی در ۱۵ خرداد بنا نهاده شد

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد، بیان کرد: در این روز تاریخی به نوعی سنگ بنای پیروزی انقلاب اسلامی نهاده و ۱۵ خرداد برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران اسلامی ثبت و ضبط شد.

حجت‌الاسلام احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان لرستان امروز، ۴ خردادماه در جلسه ستاد گرامیداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد و سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که در دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان برگزار شد، گفت: درست در زمانی که دین و اخلاق در اعمال حاکمیت‌ها به انزوا رفته بود، امام خمینی(ره) با احیای ارزش‌های اخلاقی و دینی و بنیان نهادن نظام مقدس جمهوری اسلامی جان دوباره‌ای به تمام ادیان الهی بخشید و مکتبی را آغاز کرد که امروز به الگویی برای عدالت‌خواهی و مبارزه با استعمار در کل جهان تبدیل شده است.

وی با اشاره به سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد خاطرنشان کرد: در این روز تاریخی به نوعی سنگ بنای پیروزی انقلاب اسلامی نهاده و ۱۵ خرداد برای همیشه در حافظه تاریخی ملت ایران اسلامی ثبت و ضبط شد.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی استان لرستان در ادامه با اشاره به تقارن سالروز ارتحال امام خمینی(ره) با عید غدیر گفت: تبیین جایگاه ولایت با اشاره به نقش امامین انقلاب اسلامی و بیعت با مقام معظم رهبری، مهم‌ترین رویکرد محتوایی برنامه‌های امسال خواهد بود که در نقاط مختلف استان برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha