کد خبر: 4359754
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۲
حجت‌الاسلام میرباقری:

هیچ خیری در دستگاه مستکبران عالم نیست

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: ما باید به این نقطه برسیم که بفهمیم دستگاه مستکبران عالم، دستگاه سوء است و هیچ خیری در آن نیست. باید مضطر به امام حقیقی بشویم که بیاید این سوء را بردارد و زمام ما را به دست بگیرد و تا زمانی که ما در دستگاه باطل، خیری می‌بینیم و امید به آن داریم، به نقطه اضطرار نمی‌رسیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری، سخنران حرم مطهر بانوی کرامتبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری، استاد حوزه علمیه در مراسم عزاداری شب هفتم ماه محرم که شامگاه 31 خردادماه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به آیه 62 سوره مبارکه نمل «أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ وَیَجْعَلُکُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ...»، اظهار کرد: این آیه در روایات اهل بیت(ع) به امر ظهور و وجود مقدس حضرت بقیةالله(عج) تطبیق داده شده است. مضمون آیه این است که چه کسی دعای مضطر را اجابت می‌کند و آن بدی‌ها و سختی‌ها را برطرف می‌کند و شما را خلیفه روی زمین قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه شرط اجابت دعا، اضطرار است، گفت: انسان اگر به اضطرار برسد، دعایش مستجاب می‌شود، به شرطی که اضطرارش را به خدای متعال ارجاع دهد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: کار انبیا(ع) این است که خواسته‌های ما را بزرگ می‌کنند و ما را به خدا ارجاع می‌دهند. در سوره حج، خداوند خطاب به همه مردم می‌فرماید: «کسانی را که غیر از خدا می‌خوانید، اگر همه جمع شوند، نمی‌توانند یک پشه بیافرینند و اگر پشه چیزی از آنان بگیرد، نمی‌توانند پس بگیرند. پس چرا آنان را می‌خوانید» انسان فقیر خداست و به غیر خدا نیازی ندارد.

وی اظهار کرد: در روایت از امام صادق(ع) آمده است که این آیه در مورد امام زمان(عج) نازل شده است. «مضطر» در این آیه، امام زمان(عج) هستند. وقتی کار به جایی می‌رسد که حضرت در مقام ابراهیم، کنار کعبه دو رکعت نماز می‌خوانند و دعا می‌کنند، خدای متعال اجابت می‌کند و ایشان را خلیفه روی زمین قرار می‌دهد.

میرباقری تصریح کرد: دو نوع اضطرار وجود دارد. یکی اضطرار ما به امام است. ما باید به این نقطه برسیم که بفهمیم دستگاه مستکبران عالم، دستگاه سوء است و هیچ خیری در آن نیست. باید مضطر به امام حقیقی بشویم که بیاید این سوء را بردارد و زمام ما را به‌دست بگیرد.

وی اضطرار دوم را اضطرار خود امام نسبت به امت دانست و ادامه داد: امام زمان(عج) در ساخت امت، به نقطه‌ای می‌رسند که احتیاج به اظهار امر الهی دارند. مانند حضرت موسی(ع) که برای باز کردن دریا و غرق کردن فرعون، نیاز به اذن الهی داشت. امام زمان(عج) نیز برای برداشتن این سوء از خدا اجازه می‌گیرند و با اظهار امر، بساط ظلم را جمع می‌کنند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به داستان حضرت ابراهیم(ع) و جناب ساره اظهار کرد: در روایتی نقل شده که وقتی خداوند به حضرت ابراهیم(ع) وعده فرزندی از ساره داد، ساره از روی شگفتی گفت: «آیا من که پیرزنی هستم، فرزنددار می‌شوم؟» خداوند فرمود به خاطر اینکه حرف مرا رد کردی، 400 سال نسل تو در گرفتاری خواهند بود. نسل حضرت ابراهیم(ع) یعنی بنی‌اسرائیل، به دست فرعون مبتلا شدند و پس از 40 روز اصرار به درگاه خدا، خداوند حضرت موسی و هارون را مبعوث کرد تا آنان را از فرعون نجات دهند و 170 سال از آن عذاب کاسته شد.

وی در پایان با اشاره به لزوم رسیدن به اضطرار واقعی بیان کرد: تا زمانی که ما در دستگاه باطل، خیری می‌بینیم و امید به آن داریم، به نقطه اضطرار نمی‌رسیم. خداوند ما را به ابتلا و امتحان می‌اندازد تا بفهمیم با این دستگاه ظلم نمی‌توان زندگی کرد. وقتی بنی‌اسرائیل به این نقطه رسیدند که پسرانشان را سر می‌برند و دخترانشان را زنده نگه می‌دارند، مضطر شدند و به حضرت موسی(ع) پناه بردند.

میرباقری تصریح کرد: ما نیز اگر مضطر به امام زمان(عج) بشویم و از خدا بخواهیم این سوء را بردارد، آن تقدیر بزرگ محقق خواهد شد و امام زمان(عج) با اظهار امر الهی، بساط ظلم را از عالم جمع خواهند کرد.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha