کد خبر: 4360035
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳

آغاز به‌کار قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی فارس

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از آغاز فعالیت قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی استان خبر داد و گفت: این قرارگاه با هدف رصد مستمر وضعیت اقتصادی، پیش‌بینی چالش‌ها، افزایش تاب‌آوری اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای حل مسائل اقتصادی استان، در قالب ۶ کارگروه تخصصی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارسبه گزارش ایکنا از فارس، نخستین جلسه قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی استان فارس در سال ۱۴۰۵ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس و با حضور مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران و رؤسای دستگاه‌های متولی اقتصاد استان و نمایندگان دستگاه‌های نظارتی امروز، دوم تیرماه در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.

مسعود گودرزی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در این نشست از آغاز فعالیت «قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی استان» خبر داد و گفت: این قرارگاه با هدف رصد مستمر وضعیت اقتصادی، پیش‌بینی چالش‌ها و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود برای حل مشکلات اقتصادی استان تشکیل شده است.

وی با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی، تاب‌آوری اقتصادی و معیشتی مهم‌ترین اولویت مدیریت استان به‌شمار می‌رود، افزود: برنامه‌ریزی برای شناسایی به‌موقع چالش‌ها و اتخاذ تدابیر لازم برای مدیریت مسائل اقتصادی، یکی از مأموریت‌های اصلی این قرارگاه خواهد بود.

گودرزی با اشاره به پایداری و مقاومت مردم ایران در جریان جنگ تحمیلی سوم که به پیروزی ملت ایران منجر شد، اظهار کرد: هر زمان مردم در صحنه حضور داشته باشند و همکاری منسجم میان مردم و حاکمیت شکل بگیرد، سختی‌ها و چالش‌ها با موفقیت پشت سر گذاشته خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ادامه داد: امروز جنگ، جنگ تاب‌آوری است و این مفهوم ابعاد مختلفی را شامل می‌شود.

وی افزود: تاب‌آوری تنها به یک حوزه محدود نیست و معیشت مردم، فعالیت‌های اقتصادی، تولید، خدمات و پایداری بخش‌های مختلف اقتصادی را در بر می‌گیرد؛ از این رو باید با برنامه‌ریزی منسجم و آینده‌نگرانه برای حفظ و تقویت آن اقدام کرد.

تشکیل قرارگاه به دستور استاندار فارس

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به روند شکل‌گیری این قرارگاه گفت: تشکیل قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی استان به دستور حسینعلی امیری، استاندار فارس، در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار جلسه کارگروه رصد و پایش اقتصادی استان برگزار شده و در پنجمین جلسه این کارگروه که دوازدهم خردادماه امسال تشکیل شد، استاندار فارس با توجه به شرایط کنونی کشور و ضرورت مدیریت مسائل اقتصادی در دوران پساجنگ، راه‌اندازی این قرارگاه را از الزامات اصلی اقتصاد استان دانست.

گودرزی اظهار کرد: استاندار فارس بر تسریع در شناسایی و رفع مشکلات فعالیت‌های اقتصادی استان با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود تأکید کرده و بهره‌گیری حداکثری از نظرات کارشناسان دستگاه‌های تخصصی، پیش‌بینی مسائل و چالش‌های اقتصادی و اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از بروز مشکلات را از مهم‌ترین اهداف تشکیل این قرارگاه عنوان کرده است.

۶ کارگروه تخصصی زیرمجموعه قرارگاه فعالیت خواهند کرد

وی در ادامه از تشکیل شش کارگروه تخصصی ذیل این قرارگاه خبر داد و گفت: کارگروه «امنیت غذایی» با مسئولیت سازمان جهاد کشاورزی، کارگروه «مالی، بانکی، بیمه، بورس و امور گمرکی» با مسئولیت اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی، کارگروه «صنعت، معدن و تجارت» با مسئولیت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و کارگروه «اشتغال و تأمین اجتماعی» با مسئولیت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ادامه داد: همچنین کارگروه «نظارت و بازرسی» با مسئولیت اداره‌کل تعزیرات حکومتی و کارگروه «رسانه و اطلاع‌رسانی» با مسئولیت اداره‌کل روابط عمومی استانداری فارس، دیگر بخش‌های تخصصی این قرارگاه را تشکیل می‌دهند.

گودرزی تصریح کرد: اعضا و شرح وظایف پیشنهادی هر یک از این کارگروه‌ها تدوین شده و برای دریافت نظرات و پیشنهادهای تکمیلی به دستگاه‌های مرتبط ارسال خواهد شد.

وی افزود: پس از جمع‌بندی پیشنهادها و انجام اصلاحات لازم، ساختار نهایی و شرح وظایف هر یک از کارگروه‌ها به دستگاه‌های مسئول ابلاغ خواهد شد.

برگزاری جلسات هفتگی کارگروه‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تشریح نحوه فعالیت این ساختار جدید گفت: جلسات کارگروه‌های تخصصی به‌صورت هفتگی از سوی دستگاه‌های مسئول برگزار می‌شود و نتایج بررسی‌ها، پیشنهادها و تصمیمات اتخاذشده برای بررسی و تصمیم‌گیری نهایی به دبیرخانه قرارگاه مستقر در دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ارسال می‌شود.

وی اظهار کرد: هدف از این سازوکار، ایجاد انسجام بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، تسریع در تصمیم‌گیری‌ها و افزایش اثربخشی اقدامات اقتصادی در سطح استان است.

یادآور می‌شود، در ادامه این نشست، مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان فارس دیدگاه‌ها، پیشنهادها و راهکارهای خود را درباره نحوه فعالیت قرارگاه و کارگروه‌های تخصصی مطرح کردند و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم برای آغاز فعالیت رسمی قرارگاه رصد و پایش مسائل اقتصادی استان به تصویب رسید.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha