کد خبر: 4360086
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۶:۱۷

مراسم احیای قرآنی شب عاشورا در جوار امامزاده شاه سیدعلی(ع) برگزار می‌شود

مراسم احیای قرآنی شب عاشورا با حضور خانواده‌ها و جامعه قرآنی، همراه با ختم قرآن کریم، تلاوت فرازهایی از آیات مقاومت و گرامیداشت شهدای دفاع مقدس و شهدای جبهه مقاومت، در آستان مقدس امامزاده شاه سیدعلی(ع) قم برگزار می‌شود.

مراسم احیای قرآنی شب عاشورا در جوار امامزاده شاه سیدعلی(ع) برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از قم، همزمان با فرارسیدن شب عاشورای حسینی، مراسم احیای قرآنی شب عاشورا در آستان مقدس امامزاده شاه سیدعلی(ع) برگزار خواهد شد.

این محفل معنوی با حضور خانواده‌ها و فعالان قرآنی و با هدف تعمیق پیوند میان فرهنگ عاشورا و معارف قرآن کریم، شامل برنامه‌هایی همچون ختم قرآن، تلاوت فرازهایی از آیات مقاومت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، شهدای جبهه مقاومت و شهدای اقتدار خواهد بود.

مراسم یادشده با همکاری مؤسسه قرآنی نسیم فردوس و جمعی از مجموعه‌های فرهنگی و قرآنی استان قم برگزار می‌شود و فرصتی برای انس بیشتر با کلام وحی در شب حزن و اندوه سیدالشهدا(ع) فراهم خواهد کرد.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، این مراسم چهارشنبه ۳ تیرماه ساعت ۲۳:۳۰(شب عاشورا) در آستان مقدس امامزاده شاه سیدعلی(ع) واقع در قم، بلوار ۱۵ خرداد برگزار می‌شود و حضور عموم علاقه‌مندان در آن آزاد است.

انتهای پیام
دبیر:
مژگان فرهنگیان
captcha