کد خبر: 4361021
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۵

صلح و سازش ۶ پرونده قضایی به یاد شهدای میناب در خرم‌آباد

شش فقره پرونده قضایی با موضوعات متنوع حقوقی و کیفری در شعبه ۲۱ شورای حل اختلاف مرکز استان لرستان به مصالحه و سازش ختم شد.

صلح و سازش در ۶ پرونده قضایی خرم‌آبادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان لرستان، در راستای تحقق اهداف دستگاه قضا برای گسترش فرهنگ صلح و سازش و کاهش مراجعات به محاکم، ۶ فقره پرونده در شعبه ۲۱ شورای حل اختلاف شهرستان خرم‌آباد با تلاش فعالان این شعبه و با نیت خیرخواهانه به صلح و سازش انجامید و مختومه شد.

این اقدام ارزشمند که با هدف ترویج فرهنگ گذشت و به یاد شهدای عزیز دبستان شجره طیبه میناب انجام شد، منجر به حل‌ و فصل دعاوی مراجعان در موضوعات مطالبه وجه، توهین و تهدید، تخلیه ملک؛ الزام به تحویل سفته بود.

شورای حل اختلاف شهرستان خرم‌آباد با اشاره به اهمیت نقش صلح و سازش در اجرای عدالت اجتماعی، این موفقیت را گامی در مسیر کاهش اطاله دادرسی و افزایش رضایتمندی مردم دانست. فعالان این شعبه ضمن تقدیم این عمل خیرخواهانه به روح مطهر شهدای میناب، تاکید کردند که ترویج فرهنگ صلح در جامعه، ضامن امنیت روانی و اجتماعی است و تلاش برای جلب رضایت مراجعان، اولویت اصلی این نهاد خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
مهناز عالی نژادیان
captcha