کد خبر: 4363745
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۹

تقدیر رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌های قم از حضور دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان قم در پیامی از حضور قشر دانشگاهی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران تقدیر و تشکر کرد.

تقدیر رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان قم از حضور دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهیدبه گزارش ایکنا از قم، حجت الاسلام و المسلمین علی تقوی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان قم در پیامی از حضور قشر دانشگاهی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران تقدیر و تشکر کرد که متن آن بدین شرح است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
«وَمَنْ يَتَطَوَّعْ خَيْرًا فَإِنَّ اللَّهَ شَاكِرٌ عَلِيمٌ»
 
حضور آگاهانه، باشکوه و مسئولانه دانشگاهیان فرهیخته استان قم در مراسم وداع، تشییع و تدفین قائد شهید، امام خامنه‌ای و نیز خدمات خالصانه و مجاهدانه آنان در برگزاری این مراسم تاریخی، جلوه‌ای ماندگار از ایمان، ولایت‌مداری، ایثار، وحدت و وفاداری به آرمان‌های اسلام و انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.
 
مشارکت کم‌نظیر اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان قم در خلق حماسه حضور میلیونی مردم، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات جامعه دانشگاهی افزود و نشان داد که دانشگاهیان همواره در صف نخست پاسداری از ارزش‌های الهی، عزت اسلامی و استقلال میهن اسلامی قرار دارند.
 
ضمن گرامیداشت یاد و نام رهبر شهید، امام خامنه‌ای و همه شهدای راه حق، جنایت صورت‌گرفته را به‌شدت محکوم کرده و بر ضرورت شناسایی، محاکمه و پاسخ‌گویی همه آمران و عاملان این جنایت، به‌ویژه روسای جمهور جنایتکار آمریکایی و صهیونیست، ترامپ و نتانیاهو، تأکید می‌نماییم.
 
بدین‌وسیله از حضور مسئولانه، تلاش‌های مخلصانه و خدمات ارزشمند دانشگاهیان استان قم در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تاریخی صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، و از خداوند متعال توفیق روزافزون، عزت، سلامتی و استمرار خدمت صادقانه در مسیر اعتلای اسلام، انقلاب اسلامی و آرمان‌های والای امام راحل (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه)، قائد شهید و همه شهدای ایران اسلامی را مسئلت می‌دارم.
 
علی تقوی
۲۰ تیر ۱۴۰۵
انتهای پیام
captcha