کد خبر: 4363757
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۳
جمالی‌نژاد:

ساده‌زیستی، رهبر شهید انقلاب را به دردانه‌ تاریخ تبدیل کرد

استاندار اصفهان با اشاره به شخصیت حکیم و جامع‌الاطراف رهبر شهید انقلاب، تبیین ابعاد شخصیتی ایشان را نیازمند سال‌ها صرف زمان دانست و گفت: زهد و ساده‌زیستی غیر قابل وصف و دوری از تعلقات مادی و دنیوی، رهبر شهید انقلاب را به دردانه‌ای در دل تاریخ تبدیل کرد.

استاندار اصفهان در مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در گلستان شهدای اصفهانبه گزارش خبرنگار ایکنا از اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان در مراسم گرامیداشت و یادبود رهبر شهید انقلاب اسلامی که امروز، ۲۲ تیرماه در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: بارها بیان شده که رهبر شهید امت اسلام، منظومه‌ای از ویژگی‌های اخلاقی، رفتاری، عرفانی، علمی، اجتماعی و مدیریتی بودند. شاید به‌طور خلاصه بتوان گفت، ایشان شخصیتی حکیم و جامع‌الاطراف، خطیب، شاعر، عالم، فقیه و سیاستمداری بودند که ایمانی راسخ، استقامتی بی‌نظیر در طوفان‌ها و اندیشه‌های نافذ و توحیدی داشتند و به عزت ملی، پایداری و مقاومت بسیار معتقد بودند.

وی افزود: زهد و ساده‌زیستی غیر قابل وصف و دوری از تعلقات مادی و دنیوی، رهبر شهید انقلاب را به دردانه‌ای در دل تاریخ تبدیل کرد. ما ملت ایران اکنون داغدار هستیم و تا سالیان طولانی نمی‌توانیم ابعاد شخصیتی رهبر شهید انقلاب را به‌طور کامل تفسیر کنیم. 

استاندار اصفهان ادامه داد: قدردان مردم اصفهان هستم که حضوری پررنگ در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در شهرهای گوناگون رقم زدند؛ هرچند همه این اقدامات گام کوچکی در برابر ۸۶ سال ایستادگی باشد که از کوچه‌پس‌کوچه‌های مشهد شروع شد و در فرماندهی کل قوا خاتمه یافت. به هر حال، ما پدری را از دست دادیم که آینده ایران را با اقتصاد مقاومتی، بیانیه گام دوم و سیاست‌های کلی جمعیت و خانواده ساخت.

وی تصریح کرد: در دورانی که مسئولیت استانداری اصفهان را برعهده داشته‌ام، حداقل دو معجزه را به چشم دیده‌ام‌. یکی معجزه دشت مهیار بود که در یک سوی آن، نتانیاهوی کودک‌کش و متحدانش و در سوی دیگر، قدرت خداوند قرار داشتند. دومین معجزه، حضور بی‌نظیر مردم و مبعوث‌شدن آنان بود که باعث شد در هر نقطه از ایران اسلامی، مردم را در حمایت از کشور ببینیم. تاریخ هیچ‌گاه ۴۳ میلیون تشییع‌کننده در یک مراسم به خود ندیده است.

جمالی‌نژاد گفت: امروز گردهم جمع‌ شدیم تا شخصیتی را که علی‌‌گونه زندگی کرد و حسین‌‌گونه به شهادت رسید، بزرگ بداریم. شبکه‌های بیگانه تلاش فراوان کردند و حقه‌های بسیاری به‌کار گرفتند تا ملت را از ایشان جدا کنند؛ ولی می‌بینیم که به لطف خداوند، مسیر مورد نظر آن رهبر شهید، با وجود فرزند ایشان، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای همچنان باز است و ادامه خواهد یافت.

وی تأکید کرد: امیدوارم امانت‌داران خوبی برای استمرار مکتب رهبر شهید در حوزه علمیه، دانشگاه و... باشیم و این پیام را به گوش جهانیان برسانیم که بیعت ما تا شکست‌دادن دشمن محکم است.

یادآور می‌شود، حاضران در این مراسم، با رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تجدید میثاق کردند و انتقام خون رهبر شهید امت را خواسته اصلی خود دانستند.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا سادات مرتضوی
دبیر:
محبوبه فرهنگ
captcha