کد خبر: 4364416
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۹
معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی

اربعین امسال، فرصتی برای تقویت پیوندهای فرهنگی ایران و عراق است

مهراب داوری با بیان اینکه شرایط امسال اهمیت تعاملات فرهنگی و مردمی را دوچندان کرده، تقویت این روابط را عاملی مؤثر در برگزاری باشکوه‌تر اربعین دانست.

مهراب داوری، معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، مهراب داوری، معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی، امروز، 25 تیرماه در نشست ستاد اربعین آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان موظف هستند با هماهنگی کامل، خدمات لازم را برای تأمین سفری امن و ایمن برای زائران اربعین حسینی فراهم کنند.

وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۲۰ هزار نفر از زائران استان در سامانه «سماح» افزود: روند ثبت‌نام‌ها نشان می‌دهد، امسال شمار متقاضیان سفر اربعین نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت. از این رو، تمامی زائران، چه با خودروی شخصی و چه با ناوگان حمل‌ونقل عمومی، باید برای بهره‌مندی از پوشش بیمه حوادث و سایر خدمات، پیش از سفر در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند.

داوری همچنین بر ضرورت حمایت و پشتیبانی از موکب‌های استان تأکید کرد و گفت: اگرچه دولت و مردم عراق میزبان اصلی مراسم اربعین و زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند، اما وظیفه ما نیز مشارکت مؤثر در خدمت‌رسانی و همراهی با مردم دو کشور در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد عظیم معنوی است.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه‌ریزی برای استقرار بیش از ۵۰ موکب از آذربایجان شرقی در مراسم اربعین امسال، اظهار کرد: خدمت‌رسانی به زائران باید در شأن حضرت سیدالشهدا (ع) و مردم ایران باشد و همه دستگاه‌ها باید برای تحقق این هدف از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

وی با بیان اینکه شرایط امسال ایران و عراق، اهمیت تعاملات فرهنگی، مذهبی و مردمی را دوچندان کرده است، افزود: تقویت این روابط می‌تواند نقش مهمی در ارتقای همکاری‌ها و برگزاری باشکوه مراسم اربعین داشته باشد.

داوری در پایان از تلاش رسانه‌ها، به‌ویژه صدا و سیما، برای پوشش مناسب اخبار و برنامه‌های مرتبط با اربعین حسینی قدردانی کرد.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha