کد خبر: 1229201
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۹

آيت الله عزالدين زنجانی عمر شريف خود را صرف دفاع از كيان اسلام و اهل بيت(ع) كرد

آيت الله العظمی مكارم شيرازی از مراجع عظام تقليد شيعيان در پيامی تاكيد كرد‌ آيت الله حاج سيد عزالدين حسينى زنجانى در طول عمر با بركت خود با تمام وجود از كيان اسلام و آئين اهل‌بيت(ع) دفاع كرد و شاگردان فراوانى پرورش داد.


گروه حوزه های علميه: آيت الله العظمی مكارم شيرازی از مراجع عظام تقليد شيعيان در پيامی تاكيد كرد:‌ آيت الله حاج سيد عزالدين حسينى زنجانى در طول عمر با بركت خود با تمام وجود از كيان اسلام و آئين اهل‌بيت(ع) دفاع كرد و شاگردان فراوانى پرورش داد.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) آيت الله العظمی ناصر مكارم شيرازی در اين پيام آورده است: فقدان اسفناك عالم ربانى و فقيه عاليقدر حضرت آيت الله حاج سيد عزالدين حسينى زنجانى موجب تأثر و تأسف شديد گرديد؛ آن عالم برجسته و فقيه مجاهد در طول عمر با بركت خود با تمام وجود از كيان اسلام و آئين اهل‌بيت(ع) دفاع كرد و شاگردان فراوانى پرورش داد.


ايشان در پايان اين ضايعه مولمه را به حوزه‌هاى علميه مخصوصآ حوزه علميه مشهد مقدس و خاندان محترم آن فقيد سعيد تسليت گفت و علوّ درجات براى ايشان و صبر و اجر جزيل براى بازماندگان آن بيت محترم از درگاه خداوند متعال خواستار شد.

captcha