کد خبر: 1253139
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴
امام جمعه سراوان

كمك مادی با رويكرد معنوی سبب كاهش فشارهای روانی نيازمندان می‌شود

كمک مالی و اجتماعی با رويكرد معنوی باعث كاهش فشارهای روحی و روانی نيازمندان می‌شود كه پاداش اخروی فراوانی نيز به‌دنبال دارد و رسيدگی به مؤمنان و رعايت حال برادران دينی مورد تأكيد و سفارش بسیاری قرار گرفته است.


گروه انديشه: كمک مالی و اجتماعی با رويكرد معنوی باعث كاهش فشارهای روحی و روانی نيازمندان می‌شود كه پاداش اخروی فراوانی نيز به‌دنبال دارد و رسيدگی به مؤمنان و رعايت حال برادران دينی مورد تأكيد و سفارش بسیاری قرار گرفته است.


حجت‌الاسلام غلامرضا دهقان، امام جمعه شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، اظهار كرد: رعايت حقوق برادران دينی و تعامل با آن‌ها و نيك‌رفتاری با يكديگر جايگاه خاصی در روايات اسلامی دارد و بحث رسيدگی به مؤمنان و رعايت حال برادران دينی مورد تأكيد و سفارش قرار گرفته است.


وی بیان كرد: مؤمنان بايد برادران دينی خود را مورد حمايت معنوی نيز قرار دهند و جهت ارتقای سطح فرهنگی برادر ايمانی خود تلاش كنند، كمك مالی و اجتماعی با رويكرد معنوی باعث كاهش فشارهای روحی و روانی نيازمندان می‌شود كه پاداش اخروی فراوانی نيز به‌دنبال دارد.


دهقان اظهار كرد: اين احسان و نيك‌رفتاری نسبت به هم‌نوعان دينی را در قالب سه موضوع می‌‌توان بررسی كرد، حمايت‌های مادی، حمايت معنوی و حمايت عاطفی.


امام جمعه سراوان افزود: در خصوص حمايت‌های مادی در آيات و روايات مطالب ارزشمندی به ما رسيده است و به كسی كه تأمين نيازمندی يك انسان مؤمن را انجام دهد پاداش‌ فراوانی وعده داده شده است.


دهقان بيان كرد: در روايتی از امام حسن مجتبی(ع) آمده كه فرمودند: من از جدم رسول‌الله(ص) شنيدم كه هركس نياز برادر مؤمن خود را برآورده كند همانند كسی است كه 9 هزار سال روزهايش را روزه گرفته و شب عبادت كرده باشد، پاداش خواهد گرفت.


وی تصريح كرد: در بحث تعاملات با برادر ايمانی آمده است كه به همديگر هديه دهيد زيرا فرمايشی است از رسول گرامی اسلام(ص) كه می‌فرمايند: هديه دهيد به همديگر تا محبّت بين شما به وجود آيد.


امام جمعه سراوان عنوان كرد: امام موسی كاظم(ع) فرمود: در روز قيامت سه دسته در سايه عرش الهی قرار می‌گيرند؛ مردی كه برادر مسلمان را تزويج دهد، مردی كه به برادر دينی خود خدمت می‌كند و مردی كه اسرار برادر دينی خود را بپوشاند.

captcha