کد خبر: 1261074
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
مولوی ساداتی

هدف از هتک حرمت مرقد حضرت زینب(س) ايجاد تفرقه است/ گسترش افراطی‌گری با حمايت استكبار

امام جمعه اهل تسنن مسجد جامع نور شهرستان سراوان با اشاره به پديده افراطی‌گری در منطقه كه با حمايت استكبار در حال گسترش است، عنوان كرد هتک حرمت مرقد مطهر حضرت زينب(س) توسط سلفی‌ها و وهابيون كوردل و با هدف ايجاد تفرقه بين شيعه و سنی صورت گرفته است.


گروه انديشه: امام جمعه اهل تسنن مسجد جامع نور شهرستان سراوان با اشاره به پديده افراطی‌گری در منطقه كه با حمايت استكبار در حال گسترش است، عنوان كرد: هتک حرمت مرقد مطهر حضرت زينب(س) توسط سلفی‌ها و وهابيون كوردل و با هدف ايجاد تفرقه بين شيعه و سنی صورت گرفته است.


مولوی عبدالصمد ساداتی، امام جمعه اهل تسنن مسجد جامع نور شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: هتک حرمت مرقد مطهر حضرت زينب(س) جزئی از يك سناريوی آمريكايی ـ اسرائيلی است و ما جامعه اهل سنت آن را به شدت محكوم می‌كنيم.


وی با اشاره به پديده افراطی‌گری در منطقه كه با حمايت استكبار در حال گسترش است، عنوان كرد: اين اقدام توسط سلفی‌ها و وهابيون كوردل و با هدف ايجاد تفرقه بين شيعه و سنی صورت گرفته است، اين مزدوران آمريكا با تندروی محض و هتاكی به مرقد مطهر بزرگان اسلام اجرايی كننده سناريوی اربابانشان هستند.


مولوی ساداتی تصريح كرد: از منظر قرآن كريم، همه مسلمانان يك جماعت و گروه هستند و ملاک برتری تقوا و خداترسی و عمل است كه متأسفانه ما به مسائل فرعی و جزئی آنقدر اهميت می‌دهيم كه سبب تفرقه شده و دشمن از آن سوء استفاده می‌كند.


ساداتی ضمن اشاره به اينكه تعرض به قبور در اسلام يك عمل ناشايست و خارج از حيطه اخلاق است، تصريح كرد: عاملان اين جنايت تاريخی مطمئن باشند كه در اين راه ناكام خواهند ماند و ما خواستار برخورد جدی جوامع بين‌المللی با عاملان اين اقدام جنايت‌بار هستيم.


امام جمعه مسجد جامع نور سراوان خاطرنشان كرد: خوشبختانه مسلمانان با بصيرت كامل به اين گونه فجايع توجّه دارند و در همان لحظه اول به آمريكايی بودن اين جنايات پی خواهند برد.

captcha