کد خبر: 1315187
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷
در حرم شاهچراغ(ع)؛

2000 نوجوان شیرازی در سالروز شهادت حضرت قاسم(ع) به سوگ نشستند

گروه اجتماعی:‌ در دهه محرم و در روز شهادت حضرت قاسم(ع) بیش از دو هزار دانش‌آموز مدارس راهنمایی غیرانتفاعی نواحی چهارگانه آموزش و پرورش شیراز در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) به سوگ نشستند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، صحرابان، مدیر مرکز کودک و نوجوان آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) امروز یکشنبه، 19 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: در ایام دهه محرم دو هزار نوجوان پسر مدارس راهنمایی غیر انتفاعی ضمن حضور در آستان مقدس حضرت شاهچراغ(ع) و زیارت مضاجع شریف و مطهر حضرات سید میراحمدبن موسی(ع) و سید میر محمدبن موسی (ع) با سوگواری و عزاداری به مناسبت شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع)  و حضرت قاسم(ع)  این مناسبت‌ها را به فرزندان حضرت ابا عبدالله‌الحسین(ع) تسلیت گفتند.



 وی افزود: در برنامه از قبل تدوین شده این نوجوانان در سوگ حضرت قاسم(ع)  به سینه‌زنی و عزاداری پرداختند و در ادامه با فضایل، شخصیت و زندگی حضرت امام حسین(ع) ، حضرت سید میراحمدین موسی شاهچراغ(ع) و رشادت‌های حضرت قاسم(ع) در صحنه‌های نبرد با کفار  آشنا شدند.



صحرابان خاطرنشان کرد: فردا دوشنبه، 20 آبان‌ماه نیز 2 هزار نوجوان دختر دانش‌آموز نیز با تجمع در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع)  به سوگواری می‌پردازند.

captcha