کد خبر: 1316629
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

برگزاری مسابقه مقاله‌نویسی «جایگاه توحید در قیام حسینی»

گروه حوزه‌های علمیه: به همت مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) مسابقه مقاله‌نویسی «جایگاه توحید در قیام حسینی» در قم برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت فرارسیدن ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، اداره امور پژوهشی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)، به همت انجمن علمی دانش‌پژوهان ادیان و مذاهب و با مشارکت مدرسه تاریخ و ادیان، مسابقه مقاله‌نویسی با موضوع جایگاه توحید در قیام حسینی را ویژه طلاب این مجتمع برگزار می‌کند.



ضرورت رویکرد به توحید در معرفی قیام حسینی، جایگاه توحید عبادی، افعالی و صفاتی در قیام عاشورا، رابطه توحید و ولایت در حماسه عاشورا، جایگاه توحید در بیانات امام حسین(ع) و اصحاب ایشان، آثار علمی و نظری توحید در عاشورا، معرفی توحید در بیانات امام حسین(ع) به ویژه دعای عرفه و راهکارهای معرفی جایگاه توحید در قیام حسینی، بخشی از موضوعات طرح شده برای این مسابقه است.



همچنین از دیگر موضوعات پیشنهادی می‌توان به تأثیر واقعه عاشورا در احیای اندیشه‌های توحیدی در میان مردم، معرفی آثار نگاشته شده در بعد توحیدی واقعه عاشورا و محتوای آنها، معرفی ره‌یافتگان به توحید از طریق حماسه حسینی، آسیب‌شناسی جایگاه توحید و عدم توجه به آن در احیای شعائر حسینی و لزوم توجه به نقش تربیت توحیدی واقعه عاشورا در جامعه امروزی اشاره کرد..



گفتنی است، مهلت ارسال مقالات تا تاریخ 15 دی ماه سال جاری است و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر گروه ادیان و مذاهب مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) مراجعه کنند.

captcha