کد خبر: 1317138
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۰
رئیس مجمع نمایندگان فارس اظهار کرد:

تأثیرگذاری در ارائه خدمات سازمان‌ها؛ یکی از راه‌های تقویت فرهنگ دینی

گروه اجتماعی: طاهری با بیان اینکه سازمان‌ها 2 نقش مهم در ترویج فرهنگ دینی در جامعه دارند، گفت: نحوه خدماتی که ارائه می‌کنند مستقیم و غیرمستقیم بر رفتار و فرهنگ مردم تأثیر داشته و دیگر اینکه با برنامه‌های داخلی خود برای کارکنان می‌توانند روح دین را تقویت کنند.


الیاس طاهری، منتخب مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به نقش سازمان‌ها و نهادها در توسعه فرهنگ دینی گفت: سازمان‌ها و نهادها 2 نقش مهم در ترویج فرهنگ دینی می‌توانند ایفا کنند، اول اینکه نحوه خدماتی که ارائه می‌کنند مستقیم و غیر‌مستقیم بر رفتار و فرهنگ مردم تأثیر داشته و دوم اینکه با برنامه‌های داخلی خود برای کارکنان می‌توانند روح دین را تقویت کنند.



وی با بیان اینکه مقوله فرهنگ موضوعی نیست که به‌راحتی بتوان درباره آن صحبت کرد و گذر زمان در آن تأثیر بسزایی دارد، گفت: در توسعه فرهنگ حرکت‌های جمعی همیشه تأثیرگذاری بهتری نسبت به حرکت‌های فردی دارند، این مقوله مستقیماً با رفتار مردم در ارتباط است و با به‌وجود آوردن تشکیلات و نهادهای مردمی می‌توان تأثیرگذاری بهتری بر رفتار مردم ایفا کرد.



ضرورت تقویت سازمان‌های فرهنگی ـ دینی



طاهری اظهار کرد: سازمان‌ها و نهادهایی در کشور وجود دارند که وظیفه اصلی آن‌ها نشر و گسترش فرهنگ بوده و با هدف توسعه فرهنگ عمومی که یکی از قسمت‌های مهم آن توسعه فرهنگ دینی در جامعه است به‌وجود آمده‌اند و جهت تقویت فرهنگ دینی در جامعه باید چنین سازمان‌هایی را تقویت کرد.



رئیس مجمع نمایندگان فارس ابراز کرد: ملت ایران داشته‌های فرهنگی زیادی دارند و قدمت ما در مسائل فرهنگی قبل ‌و بعد از اسلام بسیار مشهود و ملموس است؛ ملت ایران در سال‌های اولیه طلوع اسلام با آغوش باز این دین الهی را پذیرفته و اسلام و ملت ایران خدمات زیادی به‌صورت متقابل به هم داشته‌اند. 



برنامه‌های فرهنگی کشور با استفاده از ظرفیت دینی تنظیم شود



طاهری تصریح کرد: همه شواهد تاریخی نشان‌دهنده این است که مردم ایران ملتی دین‌پذیر و دیندار بوده و هستند و در زمان حاضر از این ظرفیت‌ها که هر کس آرزوی داشتن آن را دارد به‌خوبی استفاده کرد و در زمان حاضر با استفاده از آن برنامه‌های فرهنگی کشور را تنظیم کرد.



عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: یکی از راه‌هایی که دشمنان به‌خوبی از آن استفاده کرده و جواب نیز گرفته‌اند استفاده از ابزارهای هنری در هدف قرار دادن سرمایه‌های فرهنگی ما است و خاصیت این ابزارها به‌دلیل اینکه طیف وسیعی از مردم را پوشش می‌دهد این است که ماندگاری بالایی دارند.



وی خاطرنشان کرد: اگر در برنامه‌های کشوری نیز از ظرفیت‌های فرهنگی ـ دینی موجود استفاده شود، به‌راحتی می‌توان با هجمه‌های فرهنگی دشمنان مقابله کرد و از رشادت‌ها و شجاعت‌هایی که ایرانیان در خدمت به اسلام انجام داده‌اند استفاده کرد و جهت تقویت دین و دین‌داری برنامه تدوین کرد.

captcha