کد خبر: 1326138
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵
موسوی خبر داد:

برگزاری دوره آموزشی کتابدارن کتابخانه‌های مساجد لرستان

گروه اندیشه: دوره آموزشی کتابدارن کتابخانه‌های مساجد استان لرستان با حضور کتابداران 27 کتابخانه مساجد این استان روز یک‌شنبه، دهم آذر در خرم‌آ‌باد برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سید علی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان گفت: دوره آموزشی کتابدارن کتابخانه‌های مساجد استان لرستان با حضور کتابداران 27 کتابخانه مساجد این استان در خرم‌آباد برگزار شد.



وی افزود: در این دوره آموزشی بیش از 50 نفر از کتابداران کتابخانه‌هایی که مجوز رسمی فعالیت را به‌مناسبت هفته کتاب دریافت کرده بودند، آموزش‌های کتابداری را فرا گرفتند.



حجت‌الاسلام موسوی عنوان کرد: در این دوره آموزشی کتابداران در زمینه مباحث تخصصی کتابداری مانند فهرست نویسی، رده‌بندی، خدمات فنی کتابداری و نگه‌داری از کتاب توسط اساتید مجرب آموزش دیدند.



مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان اضافه کرد: همچنین در این دوره آموزشی کتابداران با روش‌های خلاقانه خود می‌توانند فعالیت‌های کتابخوانی را رشد داده و حتی به حوزه‌های بیرون از کتابخانه سوق دهند.



وی با بیان اینکه ارتقای سطح علمی کتابداران، بالا بردن سطح آگاهی و فنی کتابداران و آشنایی آنان با شیوه‌های نوین کتابداری از اهداف برگزاری این دوره آموزشی بود، خاطرنشان کرد: در پایان این دوره آموزشی به شرکت کنندگان گواهی حضور در دوره اعطا می‌‌شود.



مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان اظهار کرد: کتابداران با گذارندن دوره‌های آموزشی می‌توانند در ارتقای سطح خدمات‌رسانی و فعالیت کتابخانه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد این استان نقش بسزایی را ایفا کنند.



حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی از اهدای 500 جلد کتاب از جانب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابخانه‌های مساجد این استان خبر داد و افزود: این تعداد کتاب در موضوع‌های مختلف فرهنگی، مذهبی، تاریخی و عمومی هستند.



وی با بیان اینکه این تعداد کتاب‌ با هدف تقویت کتابخانه‌های مساجد و فراهم کردن زمینه جذب جوانان و نوجوانان به مساجد بین کتابخانه‌های مساجد این استان توزیع شده است، خاطرنشان کرد: تقویت کتابخانه‌های مساجد از راه‌های مؤثر برای افزایش شاخصه‌های مورد نیاز برای جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و تلاش برای ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.



مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان سرانه مطالعه و کتابخوانی را از شاخص‌های رشد و توسعه جامعه خواند و بیان کرد: باید با توسعه منابع کتابخانه و تلاش برای ارتقای وضعیت کتابخوانی در جامعه جهت ارتقای شاخص مطالعه در جامعه گام برداشت.

captcha