
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اصغر حقیپور، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان در دیدار اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه خرمآباد که عصر چهارشنبه، 13 آذر در بیت ایشان برگزار شد در ارائه گزارشی از فعالیت این ستاد گفت: در استان لرستان 16 هزار نفر بهعنوان خادم با ستاد بازسازی عتبات عالیات همکاری دارند.
وی به برگزاری همایش تکریم از خیرین خادمان عتبات عالیات اشاره کرد و افزود: برای اولین بار در کشور همایش تکریم از خیرین خادمان عتبات عالیات در استان لرستان همزمان با آغاز ماه محرم در استان برگزار شد که این برنامه مورد استقبال قرار گرفت.
حقیپور اضافه کرد: این همایش مورد تائید ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور قرار گرفته و قرار است هر سال در ماه محرم در استان لرستان با حضور خیرین خادمان عتبات عالیات برگزار شود.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان گفت: طرح از حرم امام رضا(ع) تا حرم امام حسین(ع) در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان تدوین شده که در صورت موافقت ستاد کشوری قرار است حرکت خادمان عتبات عالیات از حرم رضوی آغازو با پیام عتبات عالیات در کربلا ختم شود.