کد خبر: 1335763
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰
حجت‎الاسلام رضایی:

طلاب تهرانی 800 اثر پژوهشی به دبیرخانه جشنواره علامه حلی ارسال کردند

گروه حوزه‎های علمیه: دبیر جشنواره علامه حلی تهران از ارسال 800 اثر به دبیرخانه این همایش در تهران خبر داد و عنوان کرد: جشنواره علامه حلی اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.


حجت‎الاسلام والمسلمین علی اکبر رضایی، دبیر جشنواره علامه حلی استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) گفت: امسال چهارمین دوره جشنواره علامه حلی در حوزه علمیه استان تهران و با مشارکت طلاب جوان برگزار می‎شود.



وی افزود: تاکنون 800 اثر از طلاب جوان مدارس علمیه استان تهران به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که با توجه به اینکه ثبت نام و ارسال آثار تا پایان آذرماه تمدید شده است، این آثار به 1000 اثر خواهد رسید.



دبیر جشنواره علامه حلی استان تهران یادآور شد: پس از دریافت آثار بلافاصله کار ارزیابی اجمالی آثار با حضور فضلا و اساتید حوزه آغاز شد و پس از دریافت کامل آثار، این روند وارد فضای ارزیابی نهایی خواهد شد.



وی گفت: سال گذشته 1200 اثر به این جشنواره ارسال شد که با توجه به تاکید معاونت پژوهش حوزه علمیه تهران بر افزایش کیفیت آثار، به طور طبیعی، تعداد این آثار کاهش پیدا کرده است.



رضایی با بیان این که جشنواره علامه حلی اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود، عنوان کرد: دلیل دیگر کاهش آثار نسبت به سال گذشته مهاجرت بسیاری از طلاب پژوهشگر حوزه علمیه تهران به حوزه علمیه قم برای گذراندن مقاطع تحصیلی خارج و همچنین جذب این پژوهشگران در پژوهشگاه‎های تخصصی در این شهر بوده است.

captcha