کد خبر: 1339605
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۶
حجت‌الاسلام امیدیان:

عضویت 53 موسسه قرآنی در اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی استان لرستان از عضویت 53 موسسه قرآنی در این اتحادیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، نهمین نشست هیئت مدیره اتحادیه مراکز و موسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان امروز، 20 آذر با حضور حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مراکز و موسسات قرآنی ـ مردمی لرستان، معصومه زندی‌زاده، رئیس هیئت مدیره اتحادیه، مجتبی پادروند، نایب رئیس، سیدپیمان هاشمی، دبیر اتحادیه، مینا هاشمی و فاطمه ترابی، بازرسان اتحادیه و عزت‌الله گوشه‌ای، از اعضای اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی استان لرستان در محل سالن جلسات این اتحادیه در خرم‌آباد برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مراکز و موسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در خصوص مصوبات این جلسه گفت: در این نشست پیش نویس اساسنامه صندوق قرض‌الحسنه فعالان قرآنی استان لرستان تنظیم و قرار بر این شد که از این به بعد جلسات ماهیانه هیئت مدیره اتحادیه هر با در یکی از شهرستان‌های استان برگزار شود.

وی افزود: هدف از برگزاری جلسات ماهیانه اتحادیه در یکی از شهرستان‌های استان این است که ضمن معرفی اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی شهرستان‌ها به ظرفیت‌های دولتی، از پیشنهادات، انتقادات و نقطه نظرات فعالان قرآنی شهرستان‌ها استفاده شود.

حجت‌الاسلام امیدیان اضافه کرد: در این نشست موسسه محدثه الحسنی خرم‌آباد به مدیرعاملی زینب کمالی و حلیله‌القرآن بیران‌شهر با مدیریت پریا سلیمانی به عضویت اتحادیه موسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی استان درآمدند و موسسه مشکات نور خرم‌آباد به‌دلیل لغو مجوز از عضویت اتحادیه حذف شد.

مدیرعامل اتحادیه موسسات و مراگز قرآنی ـ مردمی لرستان با اشاره به عضویت 53 موسسه قرآنی در این اتحادیه گفت: پیشنهاد داده شده است به‌منظور ارائه گزارش عملکرد فعالان قرآنی و معرفی ظرفیت‌های قرآنی استان به مردم در یکی از هفته‌ها سخنران قبل از خطبه‌های نماز جمعه از اعضای هیئت مدیره اتحادیه باشد.

captcha