کد خبر: 1351345
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷
همزمان با فرا رسیدن سالروز کشف حجاب؛

یک هزار سیر نمایشگاهی عفاف و حجاب در اصفهان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: دبیر شورای عفاف و حجاب اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان از برپایی یک هزار سیر نمایشگاهی عفاف و حجاب در استان به مناسبت سالروز کشف حجاب خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن بابایی، دبیر شورای عفاف و حجاب اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان 16 دی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: به مناسبت فرا رسیدن ۱۷ دی سالروز کشف حجاب رضاخانی و در راستای فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب در جامعه، سیر نمایشگاهی عفاف و حجاب در مساجد و مدارس استان اصفهان برپا می‌شود.
وی افزود: در همین راستا، تعداد یک هزار سیر نمایشگاهی درخصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و پاسخ به شبهات موجود در این زمینه در اختیار ادارات تبلیغات اسلامی و کانون‌های فرهنگی مساجد شهرستان‌ها قرار گرفته است.
دبیر شورای عفاف و حجاب اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: این سیرهای نمایشگاهی در یک هزار مسجد و مدارس شاخص استان اصفهان برپا می شود.

 

captcha