کد خبر: 1368856
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶
روزشمار انقلاب/ 12 بهمن

امام آمد/ بزرگ‌ترین استقبال تاریخ

گروه سیاسی: امروز 12 بهمن، امام‌ خمینی پس از 14 سال تبعید در میان استقبال میلیونی مردم قدم به خاک وطن گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امروز 12 بهمن، از نخستین ساعات بامداد، مردم به سوی مسیر اعلام شده توسط کمیته استقبال حرکت کردند.
شب گذشته هزارن نفر بدون اعتنا به حکومت نظامی، در اطراف میدان آزادی و بهشت‌زهرا(س) خوابیده بودند تا از نزدیک‌ترین محل بتوانند رهبر انقلاب را پس از سال‌ها تبعید ببینند و هزاران جوان مسئول برقراری نظم جمعیت بودند و خط سفید وسط خیابان‌های شسته‌شده تا کیلومترها پوشیده از گل‌های رنگین بود
با ورود حضرت امام به سالن فرودگاه، فریاد «الله اکبر» سالن فرودگاه را به لرزه در آورد، گروه استقبال‌کننده با خواندن سرود «خمینی ای امام»، اشک‌های مشتاقان را بر گونه‌هایشان جاری کردند.
امام طی بیاناتی در فرودگاه تهران فرمودند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می‌کنم، عواطف ملت ایران به دوش من بارگرانی است که نمی‌توانم جبران کنم.
ایشان ضمن اشاره به اینکه طرد شاه از کشور قدم اول پیروزی بود، همگان را به وحدت کلمه و ادامه مبارزه تا قطع کامل ریشه‌های فساد ترغیب کردند.
کمیته اعتصابات، به کارکنان اعتصابی رادیو و تلویزیون اجازه داده بود تا برای ضبط مراسم استقبال امام به سرکار خود باز گردند، تمام مسیر زیر پوشش فرستنده‌هایی قرار گرفت که گزارش مستقیم ورود امام را از طریق ماهواره به تمام جهان مخابره می‌کرد.
امام پس از ورود به تهران از میان انبوه جمعیت استقبال‌کننده به سوی قطعه شهدا در بهشت ‌زهرا(س) رفتند و در آنجا طی یک نطق تاریخی و مهم دیدگاه‌های خود را در زمینه حکومت شاه، دولت بختیار و برخی برخی برنامه‌های آینده اعلام کرد.
روزنامه‌ اطلاعات امروز 12 بهمن با تیتر درشت نوشت: امام آمد

captcha