کد خبر: 1375382
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲

اکران فیلم‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در شیراز پایان یافت

گروه هنر: اکران فیلم‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شب گذشته با اکران فیلم «خط ویژه» در شیراز پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، اکران فیلم‌‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر شب گذشته، 25 بهمن‌ماه با اکران فیلم «خط ویژه» در شیراز پایان یافت.
بهروز مرامی، رئیس اداره سینمایی، سمعی و بصری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد فارس در حاشیه این اکران گفت: در پایان سیزدهمین جشنواره فیلم فجر شیراز، 5 فیلم برگزیده تماشاگران مشخص شد.
وی با تصریح اینکه از نگاه تماشاگران در شیراز «خط ویژه» به کارگردانی مصطفی کیایی با کسب 5 امتیاز، اول شد، افزود: فیلم‌های «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا با 3.9 امتیاز، «خانه پدری» با کارگردانی کیانوش عیاری با 3.7 امتیاز، «ردکارپت» با کارگردانی رضا عطاران با 3.3 امتیاز و «خانوم» به کارگردانی تینا پاکروان با 2.9 امتیاز رتبه‌های دوم تا چهارم را کسب کردند.
مرامی عنوان کرد:  به لحاظ تعداد تماشاگر، «خانه پدری» یک هزار و 750 نفر، «ردکارپت» با یک هزار و 701 نفر و فیلم «چ» با یک هزار و 700 نفر، «کلاشینکف» با کارگردانی سعید سحابی با یک هزار و 670 نفر، «زندگی جای دیگر» با کارگردانی منوچهر هادی با یک هزار و 590 نفر چهارم و «خط ویژه» نیز با یک هزار و 537 نفر،  تماشاچی را به خود جذب کرد.
این مقام مسئول گفت: در مدت اکران فیلم‌های جشنواره فجر در شیراز، بیش از 26 هزار نفر در سینما سعدی و بیش از 30 هزار نفر در تالار حافظ، این فیلم‌ها را تماشا کردند.

captcha