کد خبر: 1380528
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶

گفتمان «حجاب‌شناسی در قرآن» در جهرم برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: گفتمان «حجاب‌شناسی در قرآن» ویژه دانش‌آموزان دختر در شهرستان جهرم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفتمان «حجاب‌شناسی در قرآن» ویژه دانش‌آموزان دختر از سوی اداره تبلیغات اسلامی جهرم امروز، 7 اسفند در این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدرضا حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی جهرم در این گفتمان گفت: آیات قرآن در خصوص حجاب بسیار کامل شفاف و گویا است.

وی افزود: اگر با ادبیات قرآن آشنا شویم می‌توانیم بسیاری از شبهه‌ها را در خصوص حجاب به راحتی جوابگو باشیم و این فرهنگ را به‌خوبی در جامعه نهادینه کنیم.

حجت‌الاسلام حسینی اظهار کرد: دو آیه کلیدی قرآن در خصوص حجاب قرآن هم به مقدار پوشش در مقابل نامحرم و محرم اندازه پوشش و کارکرد آن به شکلی ظریف اشاره دارد.

رئیس تبلیغات اسلامی جهرم با اشاره به آیه 59 سوره احزاب «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ ذَلِکَ أَدْنَى أَن یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ...؛ اى پیامبر به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو پوششهاى خود را بر خود فروتر گیرند این براى آنکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند [به احتیاط] نزدیکتر است...» گفت: در این آیه خداوند بر این نکته تأکید می‌کند که حجاب، مصونیت است نه محدودیت.

وی اظهار کرد: همچنین خداوند در آیه 31 سوره نور جزئیات دقیق حفظ حجاب اسلامی را بیان می‌فرماید که واجب است بانوان مسلمان به این نکات توجه داشته باشند.

captcha