کد خبر: 1386524
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
به‌مدت سه شب؛

سوگواره یاس نبوی در شیراز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: به‌مناسبت فرا‌‌رسیدن دهه اول فاطمیه، از امشب به‌مدت سه شب سوگواره یاس نبوی در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، علی‌رضا رستگار، مدیر بقعه متبرکه شاه‌ داعی‌الی‌الله(ع) امروز، 21 اسفند در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه فرا‌رسیدن ایام سوگواری دخت نبی اکرم، فاطمه زهرا(س)، آستان مقدس شاه داعی الی‌الله(ع) به‌مدت سه شب میزبان سوگواران آن حضرت است.
وی افزود: این مراسم از تاریخ پنج‌شنبه، 22 اسفند لغایت شنبه، 24 اسفند بعد از نماز مغرب و عشا‌ با حضور عاشقان اهل بیت عصت و طهارت(ع) برگزار می‌وشود.
مدیر بقعه متبرکه شاه داعی‌الی الله(ع) اظهار کرد: سخنران این مراسم‌ها حجت‌الاسلام میر است ضمن اینکه محمد دینکانی نیز در این مراسم‌ها به مداحی می‌پردازد.
رستگار در ادامه همچنین از برگزاری این سوگواره در مسجد ابالفضل(ع) شیراز نیز خبر داد و گفت: همچنین این مراسم نیز در شب‌های یاد شده در مسجد اباالفضل(ع) شیراز برگزار می‌شود.
وی زمان برگزاری این مراسم را بعد از نماز مغرب و عشا‌ دانست و افزود: قنادزاده، دوست فاطمی کردی‌وند در این مراسم‌ها به مداحی و حجج‌اسلام راستی و محمدیان نیز به سخنرانی می‌پردازند.

captcha