کد خبر: 1388241
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱
امام جمعه کازرون:

یادآوری دغدغه‌های شهدا ضروری است

گروه اجتماعی: در یادواره‌های شهدا باید گلچینی از وصیت‌نامه‌های شهدا منتشر شود تا بدانیم که اولویت‌های شهدا چه بوده است و باید دغدغه‌های شهدا یادآوری شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمد خورسند، امام جمعه شهرستان کازرون امروز، 26 اسفند در یادواره 1100 شهید این شهرستان در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: برگزاری یادواره شهدا یک ارزش است اما در محیط‌ های علمی و دانشگاهی بسیار باارزش‌تر می‌شود.

وی ابراز کرد: در یادواره‌ها باید گلچینی از وصیت‌نامه‌های شهدا منتشر شود تا بدانیم که دغدغه‌های شهدا و اولویت‌های شهدا چه بوده است و در این یادواره‌ها باید دغدغه‌های شهدا یادآوری شود.

حجت‌الاسلام خورسند با اشاره به محتوای برخی از وصیت‌نامه شهدا، عنوان کرد: در تمام وصیت‌نامه‌های شهدا بدون استثنا دینداری، ولایت‌پذیری، ایثار و گذشت وجود داشته است.

وی گفت: امروزه تمام عزت و اقتدار و سرافرازی ملت ایران در صحنه بین‌المللی مدیون خون شهدا است؛ بنابراین همواره باید پاسدار خون شهدا و حافظ راه شهدا باشیم.

امام جمعه کازرون افزود: ملت ایران در طول هشت سال دفاع مقدس سربلند از امتحان الهی بیرون آمد و در عمل ثابت کردند که مؤمن به خدا و ارزش‌های والای الهی هستند.

وی با اشاره به اینکه شهید متعلق به یک خانواده و یک شهر نیست، گفت: شهید مثل خورشید است که از شعاع او همه عالم بهره‌مند می‌شوند و به همین دلیل است که قرآن شهدا را شهید زنده می‌پندارد.

captcha